Forward

1. Forward je igra koju sam sinoc smislio...slucajno.

Poenta je ove igre da posaljete poljubac osobi koja vam je draga i u sledecem postu ta osoba mora poslati sebi dragoj osobi! Ako ta osoba to ne uradi u roku od 8 dana onda dolazi do promene,posiljaoc trazi drugu osobu!

Evo ja cu se prvi izblamirati i prvi :* (poljubac) saljem Merci!

2. kako si ti znao kome treba da posaljes :DD nije fora, odg ce ti :P

3. пољубац шаљем аутору талентовано_глупом ;) хаххахахаххахахаааахахахахахахаххахаха

4. e neprilagodjena, to sam i ja htela da kazem! mnogo bre... ako cemo cekati da neko nekom 8 dana odgovori ovo ce sve onda mnogo sporo da ide... ajd da se svi lepo izljubimo kao ljudi, pa da idemo kucama! :D

5. ne moze da se ceka, nego ko oce da salje kome oce kad god oce poljupce! :)
    btw. :*
    i tako...

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.