Спе®мерска екипа 4

1. хахахах ево предраг са' ће дође :))))

2. Evo staviću i ja moju :D

3. Надам се да си видео, да склањам. Хеј Електрик ајде да се и ја одушевим :))))

4. Jednom smo se mi tako na "Ko poslednji pobednik" zezali, pa smo svi stavili svoje slike jedno jutro :)))

5. Jesam, Mici, sklanjaj :)

6. ja sam svoju već stavila... al mene niko ništa ne pita.....

7. Ххахахаха Лемајо стави црвени кармин, да видиш како ће да питају :)))))

8. ne smem mici, ne smem... posle će da bude problema.... :P

9. Za tebe lemajo znamo kako izgledaš, a i izazvala bi tektonske poremećaje kad bi je stavila, Šarliz :)))

10. Каквих, мислиш сви ће да нагрну овако као на мене? Једино је Предраг одолео и није ништа рекао :))))

11. Vala baš,skadarlija bi se raspala :D

12. Охохох није лоше, Елек, које су ти боје очи?

13. Smeđe valjda,nisam nikad obraćao pažnju :D

14. Sramota je da ja komentarišem, Mici, ja sam samo hteo da te prepoznam za taj sladoled :)))

15. Хахахахах ево га краљ који не обраћа пожњу на боју очију. Ево ја убацила једну нормалну да ме видите без кармина. упозоравам ово је после целог дана проведеног у школи значи нисам у најбољем издању :)))

16. Хахахах предраже, ајде да те не изазивам, кад будемо ишли на сладолед нема црвеног кармина :))))

17. ej prećeraste ga sad! :P

mici, električer ima znaš kako lepe smeđe oči, savršeno bi pristajale uz tvoje zelene! :D

18. Ja sam rodjen izazvan Mici :)))

19. Хахахах Лемајо кад ти тако кажеш, мада он ме је већ завео, боја очију је у овом тренитку небитна :))))

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.