Спе®мерска екипа 4

1. Теби ништа, члановима екипе по ноћној (јефтинијој) тарифи, која износи два Јелена, а осталима наплаћујем редовно (по дневној тарифи тражим флашу вињака, а по ноћној два Јелена).
    Узгред, напредујеш, само пази на драмску паузу.

2. Хм... Драмска пауза иде на сваком трећем слогу, на осталим слоговима иде нормалан размак.
    Ако се и појави конкуренција, онда ЈА делим Јелена у замену за подучавање.

3. Одлично, само да још мало наштелујемо драмску паузу. Смањи размак са 7 на 5 тачака.

4. Сад је савршено.
    Можемо да пређемо на ниво 2.

5. Сад само треба да ритам поновиш у три реда, да бисмо добили савршени квадратни сперм.

6. Ал да прво проверимо где су ови?

7. ANARHIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!

8. ЛЕЕЕЕЕЕЕМААААААААААААААЈАААААААААААААААААААААААА!!!! Па ди си досад?

9. ја сам ту...чекам...децу наРанио, има још палачинки...нико се не јавља....а знате како су добре...

СССПППЕЕРРРМММММММММММММММММММММММ

10. Ево, Малолетна и ја се јављамо. Ја ћу са шећером.

11. eveeeeeeeeeee meeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!

i ja uzela da se okupam, davno nisam, pa reko... a i oprala sa sudove! a sad gladam utisak nedelje... ova beckovicka nikako ne bi smela da nosi majce bez rukava... treskaju joj tricepsi, bas ruzno izgleda...

12. И провиде јој се ребра, као да они њени гости треба да изучавају анатомију на њој.

13. може малолетна...кад већ неће дођете водићу те ја на палачинке кад једаред дођеш на окупљање....

14. Само да знате, слетећу вам и ја тамо... :)

15. хоћу бре...ја децу обожавам...већ сам усвојио Мици...а ако немам у џепу за палачинке да га јебеш...

16. Nema veze onda, naći će se kod mene. Ti bi to u usvajanju da pretekneš Anđu i Breda? :d

17. ма они су позери...ја своју децу обожавам...:))

18. Pozeri, nego šta. Samo me čudi što nisu neko dete sa ovih prostora usvojili. Dobro bi im došlo u kolekciji.

SPERM SPERM SPERM (povratak korenima)

19. СССПППЕЕЕЕРРРРРМММММ

одох малолетна још мало да се поиграм с клицима...можда дођем касније...љубац...

20. Ajde, ajde, vidimo se. :D
    Sad opet ostadoh sama. Astrozeče, tu li si? Lemaja? Neko?

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.