Спе®мерска екипа 4

1. шта бре елек ма важи? у петак пијанчимо до зоре...ти елек сок...имам ја гајбу за штек...одремамо мало, ујутру те спакујемо на бас и онда је ваша судбина у вашим рукама...ценим да је мици више у твојим, али види шташ..:))

2. Тата, ти га пошаљи, али ја ћу га примити САМО ако се поправи, овако не може...дотичном господину се и даље не обраћам ;)))

3. ма добар је он татино, добар...него неискусан, неискварен...не зна шта ће, па нешто ово-оно...ал добар је....))

4. Jesam,takav sam.Ali sam i pokvaren kao đavo :D

5. Тата, мене то не интересује док се не поправи...;))

6. Pa nisam ja traktor da se popravim,šta pričaš.

7. Тутурутрурур...и тако тата, како деца?

8. Ma pričaćeš ti,ima vremena.Nećeš usta zatvarati,sa jednom takvom sam dugo bio :D

9. Тата, питала сам те нешто...има ли још некога спермаши?

10. ајд бре елек...дај нешто лепо, романтично...:)

татино, све пет, све супер...одох да џоњам..љубац...стисак руке...:))

11. Тата, лаку ноћћћ, лепо спавај..:*

12. Ma znam,samo te zezam >D

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.