Prijava

има ту много ставки...можда је заљубљен у тебе потајно, можда му се не свиђа неки тип за кога си рекла да је супер, можда му се не свиђа нека твоја другарица, можда те неко оговарао...

углавном, треба да га назовеш, попричате и лепо расчистите то...

Čim završi ispitni rok dolazim da te utešim.Moram zbog srca malo da napustim naselje,danas dok sam se vozio na bajsu,nije mi bilo dobro.Ove omladinke kao da nemaju šta da obuku,pa idu okolo razgolićene :D

Ма јок, била је сасвим другачија ситуација...причали смо на једном часу, и зајебавали се као удишемо оно срање, знаш за дезинфекцију руку...и после на физичком ја кренем да се зајебавам са њим да не може да трчи због тога што је надуван и кренем са зафрканцијом, и он ми рече свашта...нећу сад да ти шишем....све би било ок да се нисмо ни зајебавали али јесмо, и то на ту тему....стварно не разумем. Није заљубљен у мене јер има девојку.

Ma idi možda se stvarno naduvo čovek :D

A ti i dalje ne razgovaraš sa mnom a?

Разговарам Елек, разговарам. Али само сам хтела нешто да ти кажем, зашто мислиш да те срчка неће стрефити кад видиш мене како излазим? И ја сам млађана девојчица врца.

Ma znam,ali ove danas uhhhhhhh :D

Све смо ми исте по том питању. Свака жели да привуче пажњу.
Ја сма данас упознала јако интересантног и доброг дечка из моје школе. А нисам га до тада ни примећивала, видиш како ти се то намести. :)

Знам :) хвала Богу нешто лепо данас...није ми неки дан био...

Нисам стигла да поправим физику, па онда требала да копирам нешто па се испостави да ми фали пара, па ми било мука на одмору, па се посвађала са другом, због тога замало да добијем 4 из физичког на мртвом баскету...није ми се играло јбг. али добила 5 на крају, па ме нешто другарица изнервира, нећу сад да ти причам.....и још милион сутница које су се баш данас овако наместиле...кажем ти, једино је тај дечко, Филип, био ок...какав је теби дан био?

Pa pročitala si za one omladinke,moš misliti :D

Moj savet pusti neku muziku i zavali se u fotelju.

Хахаха...омладинке чуда праве ;)

Тај рад...не желим да мислим шта све треба за сутра да урадим, па ћу да кулирам мало :) препоручи неку песмицу човече....

Pa šta znam ja pustim rep kad sam u bedaku :D

Ma opiči Harisa Džinovića!

Хахахахах ја реп не варим нешто...ма Силвану Арменулић батооо...ојсааа...

Dobro rep je više muška muzika,mada ne mora da znači :D

Па слажем се, у принципу мени је мало жао кад видим да се нека девојка толико залуди рецимо репом (не мора да значи само тиме) и онда се зароза у неке крпе нешто као фура фазон, а изгуби женственост и не можеш да је разликујеш од мушкарца.

Zato ja volim leto,sve se snajke razgolite :D

Јесте, јесте :) мада знаш као кажу....
http://www.youtube.com/watch?v=IbAaxBp0N5E

A jok,ja sam više za šumu i livadu,podseća me na zavičaj :D