Koliko kafa dnevno popijete?

1. ne smem da pijem kafu, zbog cira...

2. Majko moja, ti ćeš nekog da otruješ ovakvim znanjem? :)

Eto, sad ću dobiti još etiketu da pripadam familiji Borđa, a samo sam od srca želela sa vama da podelim ovu zanimljivost! :)

3. Ne,ali možeš da se oprobaš kao barista.Čuo sam da je odlična kinta.

4. a samo sam od srca želela sa vama da podelim ovu zanimljivost! :)

ma čim si ti toliko kafu proučila, svesna si značenja izraza "Staviti nešto u kafu", mora da znaš i neki prljavi trik :)

btw, jel verujete u ona sranja oko gledanja u kafu, ja nisam neki zaljubljenik, ali ovo pitanje je povezano sa naslovnim kod nekih ljudi veoma usko...

5. Планирао сам да отворим нову тему што се овог тиче. Мрзи ме да пишем, па ћу овде укратко.

Грофе, ја нисам веровао до пре неки дан, тј. и даље не верујем када ми гледају комшика, другарица, баба итд.

Наиме, прошле недеље сам с родитељима био у гостима код човека који је генерал ЈНА у пензији. То ми је био други-трећи одлаѕак. Брат ми је причао да му је својевремено током конверзације дохватио длан и испричао комплетну прошлост и шта може да очекује у будућности (то им је био први сусрет!). Наравно, мислио сам да ме ложи.

Слушали смо ћале и ја са великим интересовањем његове догодовштине, а кева и домаћица су биле преокупиране "женским стварима". Попијене су кафе. Узима кевину шољу и открива најинтмније детаље из живота, карактерне и физичке особине, криву кичму, проблем са десном ногом,. све операције, датум рођења, побачај, притом допуњујући гледањем у длан, френолошким знањем, извођењем неких бројева и осталим курцима... Ћале запањен, ја у шоку, кева пред инфарктом. Исто то је поновио и са ћалетом, ја се нисам усудио
    из разноразних разлога.

Још увек сам под утиском и не верујем чему сам присуствовао.

Едит: Број попијених кафа варира од једне до десет, зависно од многих фактора. Вишеструко ми појачава ужитак цигарете :)

6. Jbg, NMF, ja u to ne verujem, mada znam pet šest ljudi koji su doživeli iste fore ko ti. Meni se nekoliko puta desilo da me sretne jedna ista devojka, oslovi me po imenu i raspali da me pita sve neke privatne stvari. Ja nikako da provalim koja je ta. I tako dva-tri puta. Jednom je sretnem zajedno sa bivšim cimerom, ona se pozdravi s nama obojicom, isti slučaj, al vidim i njega zna. Kad je otišla, morao sam ovog da pitam odakle nas zna. I pazi odgovore: "Ma to bre bila jednom kod nas na neku sedeljku, ona što se druži s onom i onom!" Ja kažem: "Brate, to bilo pre dve godine, kako sve to pamti", kad će on meni: "Ma ta neka vračara, meni gledala u kafu jednom sve mi pogodila, a čuo sam da joj je dovoljno da pipne nekoga pa da sve sazna o njemu!" I eto, inače bio sam nekoliko puta moljen da ja gledam u kafu, i to sam samo lupao, samo treba da prvo popričaš kao o drugim temama sa žrtvom i onda možeš nešto i da pogodiš, a otprilike iste ljude, iste stvari muče :)

7. Није баш читање из шољице, ал ту је негде.
    http://www.youtube.com/watch?v=btP_vy5cQq4

8. Kao klinka sam "zabadala želje" i tetka sa sela je imala običaj da mi predviđa neke lepe događaje u budućnosti.
    Već hiljadu godina to nisam radila.
    Ne verujem u proricanje budućnosti gledanjem u šolju, ali da mi se dogodi nešto slično iskustvu koje je imao NMF, mislim da bih se oduzela od straha. Inače sam plašljive prirode.

9. Не пуно. До две. Али из шоље величине кригле.

10. ниједну бокте... досад у животу моме од 17 на овамо сам попио 0.000000003 кафа дневно

11. Kolfild ovde kao da je o meni pisao.

12. 1-2 turkinje dnevno.Ujutro obavezno jednu inace ne bih mogao da se setim kako se zovem.Ostale vrste poput espressa, kapucina, nesa, 3u1 ne pijem jer ne podnosim mleko i secer u kafi.Kafa treba da bude cemerna da bi ti zivot bio sladak.

13. Ja je ne pijem nikad, osim kad se nema para, pa ono popije se kad se sjedne neđe...
    Nisam primijetio da mi se ne spava od nje ili da je veća koncentracija, baš ništa ono...

14. Не волим кафу. Не само што ми је укус прилично одуран, него ми је и појам пијења кафе од стране мушкараца некако... геј?

Кафа је прилично женствено пиће.

Чајеви су зато закон.

15. dva kratka ekspresa do 11 sati, poslije nijednu...

16. Чајеви су зато закон.

Слажем се.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.