Ja za razliku od Đimija volim miris nekuvane kafe, tj i kuvane ako je jaka, ali zabijem nos u onu činiju i mirišem.... A to što veli za gej... Pa... manje-više... Čaj je kul
Е, па, мирис кафе и јесте мање-више кул. Али је укус одуран. Не волим ни друге производе који имају укус кафе, типа чоколаду с кафом, пиво с укусом кафе... Фуј је.
uglavnom samo jednu, ali maksimum 3. ujutru obavezno nes, napravim ogromnu šolju, pa to pijuckam pola dana, popodne eventualno espreso sa mlekom ako odem sa drugaricom i koleginicom do grada, i predveče ako se viđam sa cokom (ne znate je) onda popijemo tursku i obrnemo šolje! ako popijem više od tri kafe dnevno, dobijem opasnu tahikardiju....
Brate, meni ta kafa nešto njah... sranje obično...
Čaj volim da popijem, ali ne kad sam bolestan, tada ga za inat ne pijem jer je vodurina obična, mogu poć na česmu da se napijem vode...
I gej mi je voćni čaj, previše fino miriše za moj ukus
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
3-5 vecih kafa na dan.Mada,ja to srknem kad se o'ladi.
Чајеви су зато закон.
Ono umakanje kesice je bas muzevno :)
Језиви, умакање је по дифолту веома мужеван чин, да се разумемо. :)
Ja za razliku od Đimija volim miris nekuvane kafe, tj i kuvane ako je jaka, ali zabijem nos u onu činiju i mirišem.... A to što veli za gej... Pa... manje-više... Čaj je kul
Мени је турска кафа одурна. И са шећером и без.
Мада, обожавам нес. У просеку једна, две на дан.
Ja ujutro skuvam 500ml kafe i u stanju sam da to pijem ceo dan, nema veze što je 'ladna. Ponekad pijem i jučerašnju, ne smeta mi xD
Кафа је за падавичаре.
:Р
Е, па, мирис кафе и јесте мање-више кул. Али је укус одуран. Не волим ни друге производе који имају укус кафе, типа чоколаду с кафом, пиво с укусом кафе... Фуј је.
Уроше :)
Елем, волите ли чај са нечим или без ичег?
Jeste...u neku ruku :) Ne pijem cajeve,ali kad su oni sajmovi u Muzeju africke umetnosti, obavezno kupim neki.Ima jebitacnih ukusa.
Reci mi da si ovo random lupio i da ovo ne postoji.
Чај без ичег. Шећерење чаја је такође геј.
Једино што је више геј од шећерења чаја је турање шећера у јагоде или још горе турање шлага у јагоде.
Хипнос :))
Ја сам покушавао да волим кафу али није ишло.
минимум један нес, а најчешће 2.
некад ми се деси кад не попијем фука да крене вугла да ме боли? је л се још неком ово дешава?
uglavnom samo jednu, ali maksimum 3. ujutru obavezno nes, napravim ogromnu šolju, pa to pijuckam pola dana, popodne eventualno espreso sa mlekom ako odem sa drugaricom i koleginicom do grada, i predveče ako se viđam sa cokom (ne znate je) onda popijemo tursku i obrnemo šolje! ako popijem više od tri kafe dnevno, dobijem opasnu tahikardiju....
Чај са лимуном, са цедевитом... лепо :) Мед - фуј.
Е, кафа с лимуном, сад се сетих, добра је за вуглобољу.
Гамби, нисам лупио. Постоји. Мож' да га наручиш у Ајриш пабу.
Мој глас исто иде чају без ичега.
nećeš se plašiti muža ;)))
E userem se u to pivo......
Kakvi ukusi, kakve pičke materine...
Brate, meni ta kafa nešto njah... sranje obično...
Čaj volim da popijem, ali ne kad sam bolestan, tada ga za inat ne pijem jer je vodurina obična, mogu poć na česmu da se napijem vode...
I gej mi je voćni čaj, previše fino miriše za moj ukus
2 turske, propisno ohlađene, otrovno jake, u šoljama od po 250 ml. I 3 čaja dnevno, iz Baghdada, u čašama od 125 ml. (Takođe otrovno jaki)