milice, ima ta neka fora, kao ako kafu piješ vruću, na brzaka, znači da trčiš kući kod muža da te ne bi grdio, a ako piješ natenane, čekaš da se oladi, onda znači da ti je ebe za muža, u fazonu kad dođeš - došla si, a on nek se snađe za ručak! ;))))
Rinsvinde pobratime, samo ti cepaj po kafi, a ovo droga ribe - nije na kraju ni fora, dok naučiš kako, već si mator i nije ti ni zanimljivo, i samo bi otiš'o u tri lepe, pecao i pio kafu.
Dešavalo se da popijem samo jednu kafu dnevno, pa čak i nijednu, ali na dve sam optimalan. Ovih dana ponovo preterujem, po 4-5 pijem.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Ljudi nemojte da pljujete po kafi, gde će vam duša?!
To je jedna od malobrojnoh radosti u mom ispraznom životu!
Јака ти радост! :P
Јака ти радост! :P
Pa šta ću - sport ne volim, za drogu i devojke para nemam.
Samo mi kafa ostala, a vi tako.
milice, ima ta neka fora, kao ako kafu piješ vruću, na brzaka, znači da trčiš kući kod muža da te ne bi grdio, a ako piješ natenane, čekaš da se oladi, onda znači da ti je ebe za muža, u fazonu kad dođeš - došla si, a on nek se snađe za ručak! ;))))
Pijem baš retko i to samo u društvu, nemam naviku sa roditeljima. I pijem jaaako slatku. :)
Rinsvinde pobratime, samo ti cepaj po kafi, a ovo droga ribe - nije na kraju ni fora, dok naučiš kako, već si mator i nije ti ni zanimljivo, i samo bi otiš'o u tri lepe, pecao i pio kafu.
Dešavalo se da popijem samo jednu kafu dnevno, pa čak i nijednu, ali na dve sam optimalan. Ovih dana ponovo preterujem, po 4-5 pijem.
0
Pa i nemoj, izrašće ti rep. :p
Џанки јебеш а не пијеш кафу?????!??!?!?! Дуваниш ли бар?!!
fejz, ne kvari omladinu! ostavi deci njihovo detinjstvo.... psihopato....
Не волим кафу уопће :Д
Е, ни ја не пијем то њесра. Умем д ицепим нес кад неко зна добро да га направи, али ову стандардну јок.
Nijednu. Nisam nikad ni probala.
То, Пеки! :)
Realno, šta je sledeće, jebem a ne znam ko je Johnny Cash?
Османлијска кафа је права кафа. Ради пос'о. Онако, јака, са веома мало цукера. Какви нецови, пизде материне, лолол
2-3
4- 5 :(
0-1
Де си ово ископала?
3-4