Koliko kafa dnevno popijete?

1. Ljudi nemojte da pljujete po kafi, gde će vam duša?!
    To je jedna od malobrojnoh radosti u mom ispraznom životu!

2. Џими

Јака ти радост! :P

Pa šta ću - sport ne volim, za drogu i devojke para nemam.
    Samo mi kafa ostala, a vi tako.

3. milice, ima ta neka fora, kao ako kafu piješ vruću, na brzaka, znači da trčiš kući kod muža da te ne bi grdio, a ako piješ natenane, čekaš da se oladi, onda znači da ti je ebe za muža, u fazonu kad dođeš - došla si, a on nek se snađe za ručak! ;))))

4. Pijem baš retko i to samo u društvu, nemam naviku sa roditeljima. I pijem jaaako slatku. :)

5. Rinsvinde pobratime, samo ti cepaj po kafi, a ovo droga ribe - nije na kraju ni fora, dok naučiš kako, već si mator i nije ti ni zanimljivo, i samo bi otiš'o u tri lepe, pecao i pio kafu.

Dešavalo se da popijem samo jednu kafu dnevno, pa čak i nijednu, ali na dve sam optimalan. Ovih dana ponovo preterujem, po 4-5 pijem.

6. Pa i nemoj, izrašće ti rep. :p

7. Џанки јебеш а не пијеш кафу?????!??!?!?! Дуваниш ли бар?!!

8. fejz, ne kvari omladinu! ostavi deci njihovo detinjstvo.... psihopato....

9. Не волим кафу уопће :Д

10. Е, ни ја не пијем то њесра. Умем д ицепим нес кад неко зна добро да га направи, али ову стандардну јок.

11. Nijednu. Nisam nikad ni probala.

12. То, Пеки! :)

13. Џанки јебеш а не пијеш кафу?????!??!?!?!

Realno, šta je sledeće, jebem a ne znam ko je Johnny Cash?

14. Османлијска кафа је права кафа. Ради пос'о. Онако, јака, са веома мало цукера. Какви нецови, пизде материне, лолол

15. 0-1

Де си ово ископала?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.