A-N-T-I-S-T-R-E-S T-H-R-E-A-D

  1. EDIT:
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  2. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa u napaaaaad!!!!!!!!!!!

  3. Масимо Савић управо изјавио да никада себе није сматрао секс-симболом.

  4. MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE! MRŠTE!

  5. 'Oću neku pilulu koja izaziva amneziju, ali samo događaja koje ja izaberem za zaborav :P i 'oću 2000E za avionsku kartu u jednom pravcu... na kraj sveta...

  6. Joj, to prvo meni treba više nego 'rane i vode. :(

  7. op op o ruk... neću te za sreću, nego za zaborav... eee xD

  8. "PHP, MySQL, volimo se mi,
    ko ne voli sajtove,
    đoka mu premali, HEJ."

    "Paprike, paprike, punjene paprike,
    najbolje su paprike,
    kad su punjene, HEJ."

    (pevati na melodiju Jingle bells)

  9. A znaš ti Mesi onu partizansku Pioniri maleni mi smo vojska prava...
    e to pevati
    Daj mi mama iglicu, i hašiša droge
    da zabodem iglicu u rutave noge
    Smrt fašizmu a sloboda narodu
    i mene će moja mati narkomanom zvati...

  10. ma jingle mi malo balls...

  11. Тиса (Taxus baccata)

    Тиса је реликтна врста која расте 15-20 метара у висину и до метра у ширину. Она може живети и преко хиљаду година. Расте као дрво или жбун. Што се макроскопске грађе тисе тиче, њена кора је глатка у младости, а у старости почиње да се љуспа у неправилним облицима. Ни на једном од пресека не виде се траке лигнума. Једричава је врста што значи да постоји разлика (и то врло јасна) између срчике и бељике. Бељике је врло уска, највише до једног центиметра. Тиса нема смолне канале. Прстенови прираста (годови) су таласасти и јако уски с обзиром на то да је у питању спорорастућа врста.

  12. Ahahahahahaha, to Džoni, kolega :))))

  13. There's a look on your face I would like to knock out
    See the sin in your grin and the shape of your mouth
    All I want is to see you in terrible pain
    Though we won't ever meet I'll remember your name

    Can't believe you were once just like anyone else
    Then you grew and became like the devil himself
    Pray to God I can think of a kind thing to say
    But I don't think I can
    So fuck you anyway
    lalalalalallalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalala

  14. Тиса (Taxus baccata)

    Микроскопска грађа:
    Тиса има јако једноставну микроскопску грађу. Главни елементи су радијални паренхим (траке лигнума (дрвета)) и трахеиде. На радијалним зидовима трахеида налазе се крупне, једноредне надсвођене јамице. Врхови трахеида су спирално задебљали. Трахеиде ране зоне су широких лумена и незадебљалих зидова (спроводна функција), а трахеиде позне зоне су јако задебљалих зидова и уских лумена (механичка функција). На пољима укрштања (трахеида и трака лигнума), налазе се 2-4 полунадсвођене купресоидне јамице.
    Траке лигнума су једноредне, хомоцелуларне грађе (изграђене од паренхиматичних ћелија).

  15. Клека (Juniperus communis)

    Клека расте као жбун (најчешће до 2 метра). Што се макроскопске грађе тиче, клека је једричава врста (постоји разлика у боји између срчике и бељике), прстенови прираста су грубо таласасти, а граница года је јасно изражена због тамне боје позне зоне. Клека има карактеристичан мирис на камфор. Кора је танка (до 1 центиметра), љуспа се у дугим тракам. Нема смолних канала.
    Микроскопска грађа:
    Клека је такође јако једноставне анатомске грађе. Састоји се из радијалног паренхима и трахеида, а постоји и додатни аксијални паренхим.Такође, као код тисе, на радијалним зидовима трахеида налазе се крупне, једноредне, надсвођене јамице. Врхови трахеида су спирално задебљали. Трахеиде ране зоне су широких лумена и незадебљалих зидова и имају спроводну функцију, док су трахеиде касне (позне) зоне уских лумена и задебљалих зидова и имају механичку функцију. На пољима укрштања (трахеида и трака лигнума) налазе се 1-4 полунадсвођене купресоидне јамице. Додатни, аксијални паренхим је у виду црних тачкица на микроскопу и заправо представља живе ћелије које се најчешће налазе у позној зони дрвета.

  16. Јела (Abies alba)

    Јела спада у групу високих врста, ретко гради чисте састојине и расте на висинском дијапазону од 300 до преко 1600 метара надморске висине.

    Макроскопска грађа:
    Јела је бакуљава врста. Не постоји разлика у боји између срчике и бељике. Дрво је црвенкасто беле или жућкасто беле боје. Прстенови прираста су врло маркантни, уски и са јасно израженом границом года јер је тамна зона дрвета тамније обојена. Унутар прстена прираста, прелаз између раног и позног дрвета је постепен. Јела нема правих смолних канала, али постоје трауматични смолни канали који се јављају у близини механичких повреда. Кора је у младости глатка, а у старости храпава и почиње да се љуспа у облику плочастих љуспи које не отпадају са дрвета. Траке лигнума нису видљиве голим оком ни на једном од пресека.
    Микроскопска грађа:
    Поново, врло једноставна. Главни делови радијални паренхим (траке лигнума) и аксијалне трахеиде. На радијалним зидовима трахеида налазе се крупне, једноредне, надсвођене јамице. Трахеиде ране зоне су широких лумена, незадебљалих зидова и имају спроводну функцију, а трахеиде позне зоне су задебљалих зидова и уских лумена, те имају механичку функцију. На пољима укрштања налазе се 2-4 полунадсвођене пицеоидне или таксоидне јамице.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.