:( Штета елек :)
Pa kurtizane su najveće dame,Mici,dušooo!!! Za njih se rastržu muški po celom svetu! :))))
A kad ošinem na ispitu,šta onda?Mogu da skočim u Dunav?
Поглед са Бранковог моста је диван :)
Гого, ја сма била дама, до скора, сад нека нова мода међ мушкадијом све педер до педера, нико више није џентлме, па морам да ловим јбг. ;)
Нећеш бре, јебо те испит, и мени је крај школске па сам расположена за шемице увек.
Meni je šema dosta,ja idem u elektrotehničku školu :D
Koliki je baksuz skočio bi na neki šlep...!!:))
Јој бре мување онда...шта ја знам о тој електротехници па одем у општу гимназију душо ;)
Онда нема зајебавања елек :)) Ил озбиљно веза,како ја фино удата :) Ил учи :))
Ajd' onda ti znaš kako valja,Mico :))
Uči on uz plazma keks:D
хахахах Гого, није да се не слажем са тобом него и сама видиш шта је ово данашње време све изопачено :)
Zvezdana,ti udata,ili "udata" ? :))
Uživaj Mici,sve vreme sveta je pred tobom :))) A izopačitisa je uvek bilo,samo se sad ne kriju toliko!! :)))
Idem ja da spavam :D
ееее јадан тииии....ја те овде зовем да ми паднеш у наручје а ти бежишшш кукуууу ;) Ајде лепо спавај ако ништа друго :)
'удата' Гого :)) Јесте у ово време све наопако,ал ја не бих могла да гањам неког момка нема шансе :) Лаку ноћ елек :)
A,kud nestade Ducan Ferguson?Taj je spavao na ovoj temi?!:))
Ajd laku noć,sutra ustajem u pola šest,jeee,a vidi koliko je satiiii!!! Aj' ćao! :))
Adios :D
Данкан се повукао Бане...док не смене Прста
Ћао Гого :)))
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Kurir · 20. Februar 2011.
:(
Штета елек :)
Pa kurtizane su najveće dame,Mici,dušooo!!!
Za njih se rastržu muški po celom svetu! :))))
A kad ošinem na ispitu,šta onda?Mogu da skočim u Dunav?
Поглед са Бранковог моста је диван :)
Гого, ја сма била дама, до скора, сад нека нова мода међ мушкадијом све педер до педера, нико више није џентлме, па морам да ловим јбг. ;)
Нећеш бре, јебо те испит, и мени је крај школске па сам расположена за шемице увек.
Meni je šema dosta,ja idem u elektrotehničku školu :D
Koliki je baksuz skočio bi na neki šlep...!!:))
Јој бре мување онда...шта ја знам о тој електротехници па одем у општу гимназију душо ;)
Онда нема зајебавања елек :))
Ил озбиљно веза,како ја фино удата :)
Ил учи :))
Ajd' onda ti znaš kako valja,Mico :))
Uči on uz plazma keks:D
хахахах Гого, није да се не слажем са тобом него и сама видиш шта је ово данашње време све изопачено :)
Zvezdana,ti udata,ili "udata" ? :))
Uživaj Mici,sve vreme sveta je pred tobom :)))
A izopačitisa je uvek bilo,samo se sad ne kriju toliko!! :)))
Idem ja da spavam :D
ееее јадан тииии....ја те овде зовем да ми паднеш у наручје а ти бежишшш кукуууу ;) Ајде лепо спавај ако ништа друго :)
'удата' Гого :))
Јесте у ово време све наопако,ал ја не бих могла да гањам неког момка нема шансе :)
Лаку ноћ елек :)
A,kud nestade Ducan Ferguson?Taj je spavao na ovoj temi?!:))
Ajd laku noć,sutra ustajem u pola šest,jeee,a vidi koliko je satiiii!!!
Aj' ćao! :))
Adios :D
Данкан се повукао Бане...док не смене Прста
Ћао Гого :)))