Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
моја прва била вансеријска лепотица..друга душа од жене..сад ме занима интелект...
шта ти ош електро...ел си имао прилику, што ниси питао...:))
Ja sam sebi našao,nego se brinem.Mator čovek,stisla reuma,a oće da se ženi :D
ma kav intelekt, sva sreca pa si ti platio, ja ni da razunam ne znam, bi mi kozu odrali :)
Dobro a za šta sam ja bio tu?Ono jes,malo pripit,ali digitron mi uvek radi :D
ко бре нема да плати..дај пет карата..или пет или ниједну...:)
Pa malo da te pripijemo, mlogo si nam posteno dete.
E a koliki je bio račun na kraju,ja nisam dobro čuo,a i da jesam zaboravio bih već do sad?
Pa sad trudim se,trudim se :D
ne'am blage veze
Vi bre školovani niste kadri da upamtite,šta ćemo mi sa sela :D
meni niko ni rek'o nije, znaju da sam stipsa, bi se iznervirala i za tudje pare :)
-Šta mu je?
-Stiso pare mamo,ko njegov otac Zoća!
је ли а кад ћемо поново..тај рад мислим, кафана, ово-оно...видим екипа се преполовила, али ми који смо ту...
Može opet u petak :D
ih, se prepolovila, ce gi saberemo...
Samo da ne bude Srpska matematika
ма сујмам да ће ги саберемо...има неки инсект за те ствари..
a kad se to ekipa polovila na spolovila?
којо си тела да казујеш енерџи...
kad se to ekipa prepolovila i kako to?
Pa dane otišao sa sajta,neće ni sa kim da se čuje,lemajićka radi,peđa radi...ja još malo pa gotov :D