Ko poslednji 48

1. sekoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo:))))

2. Batoooooooooooooooo :))))
    Pa,kako podnosiš ovo leto('fala Bogu da je stiglo)? :)))

3. Evo čvarim se ko čvarak:)))))

Da,stiglo!Saće do Novembra da bude leto!:)

4. E,iz tvojih usta-da se ostvari! :))
    Ja se topim od vrućine,ali uživam!
    Još malo,pa ću da otvorim sezonu na jezerima,mada su već krcata! :))

5. Pazi da te u tim Beloc......jezerima ne dovati neka "ribica"!:)))

6. Ma,kakvi!Ja plivam k'o da sam tamo rođena! :)))
    E,juče sam bila u Bg-u i položila II nivo u plesu! :))

7. Deste daste !? ;-)
    Bane kad se vidimo?;-)

8. Svaka čast!!Ovde se juče asvalt topio!!a i danas....:))

Ja sam se tamo kupao na Karašu.....:))

9. E,Nikola kada mi jave....;)

10. De si Nidžo? :))Taman mi otud,kad ti odovud! :))
    Ja se kupala na toj reci kao mala,to je bilo rodno selo mog dede :))

11. ccc,još će ispasti da smo stvarno rod!!Ta reka uglavnom protiče kroz jedno selo....Jasenovo.....!!:))

12. Jeste,to je to selce :))

13. Evo me, čvario se danas od pola pet ujutru na suncu...Sudio sam neku golubarsku utakmicu, crven sam ko rak...

14. Nidžo,kako se to takmiče golubovi? :))

15. Lepo ja rekoh...još smo stvarno rod!!!Ili te oni moji ludaci,rođaci znaju....!!;)

Nikola,još ćeš da letiš i ti sa njima:)))

16. ma,odaaaavno nisam išla u Džesonvil,prodali smo i kuću posle dedine smrti,tako da me ne "vuče" da idem tamo..al' stvarno,možda smo rod :)))

17. ha ha...možda po prezimenu.....;)

18. Idi,tamo se ljudi samo znaju po "špic-namen"-u,niko ne upotrebljava prezimena :)))

19. Opinjćiš......recimo:)))))

20. hehhehe,i Šobolajkini,Pasuljevi...

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.