Хахахаах :) мени је пало на памет кад сам куцала ово лејди Ди :)...како је код тебе има ли врућине, идеш ли на базене или тако нешто?
У само да ти кажем, непроспавана претходна ноћ се исплатила. Закључена ми трица из матишаааа :))))))))))))
Тај рад Придрже, овај Крагујевац све неке дронфуље има...праве куртизне реткоо :)
Ništa zenba, ganeši zavladaju, ponesu sapun i bude im 2 u 1! Zato gajbi uz klimu preko dana, noću se progleda...
Rispek', a što joj nisi bacala neke rime za 4, ha! :))))
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Хахахаах :) мени је пало на памет кад сам куцала ово лејди Ди :)...како је код тебе има ли врућине, идеш ли на базене или тако нешто?
У само да ти кажем, непроспавана претходна ноћ се исплатила. Закључена ми трица из матишаааа :))))))))))))
Тај рад Придрже, овај Крагујевац све неке дронфуље има...праве куртизне реткоо :)
Nije mi žena tu...Najurim ja to iz kuće kad vidim da je gusto u igri...;-)
Aha, Nikola, važi...:)
Osvetlaj nam obraz, Mici :)
1024 :)
Jeste tako Predraže...Danas sam je poslao na ekskurziju...;-) I platio majstoru da pukne guma na basu...;-))))
dalje nećeš moći;)
Ništa zenba, ganeši zavladaju, ponesu sapun i bude im 2 u 1! Zato gajbi uz klimu preko dana, noću se progleda...
Rispek', a što joj nisi bacala neke rime za 4, ha! :))))
Furaj loma u ćon!:))))
pobedila bih, da ne moram da rucam.
Pobediću ja za tebe :)
oće,oće!
Dok se dvoje svađaju treći pobeđuje! :)
Samo izvoli!
dame imaju prednost!
Aha.
ko? ja? :D
Dame imaju prednost, drolje iza njih! :))
XDD
Može i tako :)
sta se ti javljas tjoro :D
Jer znam da ćeš ti odmah iza mene :)