McDonalds WC 2010 fantasy

1. Јебем га смотана, Мијатовић би га дао...

2. Па што Ћавија изводиш глупердо, он је најбољи био уз Биљу...

3. Тренер педерчина, зна да смо га ставили у тим... сад ће и Виљу напоље. Јбт, колико значи један пенал.

4. Неће ево овог плавокосог педера извуко.

5. Виља 26, Ћави 9 поена што укупно даје за мене 140 поена на крају другог кола. Ваљда, видећу кад апдејтују.

6. Al' sam dobro nab'o 123 poena ovu rundu! :p

7. Добар, добар... ја сам други сад... чувај се... ;)

8. Мени негде закинупе 4 поена, али није битно... Напредовао сам до 5. места и још неких 100000 места оверал... :)

Френки, свака част, видео сам ти тим малопре, чуди треба да се деси да не победиш.

9. То чудо сам ја... ;) Ваљда нестане струје човеку на пар дана....

10. Или да га убије струја...

11. За мене је улазак у топ 5 равно победи. Како бисмо се кидали да сам направио тим на време. Него, Пеки, могу сао једну измену бесплатно, је л' тако?

12. Мени битно да будем испред Пекија. Ништа лично Пеки, само си ми испљувао најбољу дефиницију коју сам икад написао. Иначе те готивим ал' преко тога не прелазим тако лако. ;)

13. Коју дефиницију? Дај да видимо. :)

14. Негде је на гробљу... и даље ми је тешко кад се сетим. Врхунац моје морбидности...

15. Сећам се те дефиниције, била је мнооого морбидна и наравно да сам је исхејтовао. :)

А ја ћу да будем испред свих вас. Добро, не испред свих али бар у првих 3 :)

16. http://vukajlija.com/double-pleasure-za-pedofile/131961

И даље мислим да би требао да будеш банован за то. :)

17. И даље је смешно... и био сам довољно пута банован без разлога тако да имам кредита.

18. Брате, није смешно...

19. Ма смешно је што сте се сви наложили... ал' вратимо се на тему.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.