Пошто ионако нико не игра одавде бар да помогнете, имам 2 измене да извршим ал' не знам да ли ће ови Французи да карају Африканце, кога ту да продам, а не може се купити добар играч за мале паре...
Ма ја немам намеру да ризикујем. Велика грешка ми је била што сам на почетку још узео Робена... Ем ми није одиграо, ем сам га продао да би узео Тевеза... Али видећемо. Надам се да ће онај наркос да стави Милита и да ми напокон донесе неке поене.
У суштини, пробаћу да узмем највише колико могу. Сутра ми играју многи играчи, али сам неке убацио само у случају да их нешто усере. (Касерес, Милито, Пијенар)
Ја се бацио у -6 бодова због неких лудих измена. Него занима ме овде, ако нпр убацим у тим Евру и он лоше одигра и ја га заменим са Теријем и он још горе одигра је л' могу онда опет да вратим Евру у тим и да се врате његови бодови?
И колико ће бити дозвољено трансфера после треће рунде? Пошто ми треба нови голман, један врхунски одбрамбени и солидан нападач.
Мени није смешно, а нисам се ни згрозио, пошто је то ипак само црњак, ништа друго.
Тако је, вратимо се на тему! Виља, јебем ти матер у пичку ненормалну, твој јебени промашај пенала ме је коштао јебена 14 поена.
Људи, шта мислите, имам 2 измене да извршим, не знам кога да избацим...
http://www.b92.net/sport/sp2010/fantasy_sp2010.php?section=overview&team=43053
Пошто ионако нико не игра одавде бар да помогнете, имам 2 измене да извршим ал' не знам да ли ће ови Французи да карају Африканце, кога ту да продам, а не може се купити добар играч за мале паре...
Не знам шта да ти кажем.
Јбг, то знам и ја.
Ko 'oće da rizikuje nek trguje za obaloslonovačane, gubiš tri poena po izmeni ali ako ih napune, odbio si.
Ja ću sad rizikovati jedno 9 do 12 poena, pa šta bude...
Избаци Ањелку, он је избачен из репрезентације. Избаци све французе, они су слепци. Имаш Максија и Тијага, убаци њих.
Ма јебо вас измјене, ја то никад не радим
Е да избачен је... овог другог ћу да чекам да заблиста. А што не могу да вршим трансфер на овом сајту, зар не би требало да добијемо један за џ?
Ма ја немам намеру да ризикујем. Велика грешка ми је била што сам на почетку још узео Робена... Ем ми није одиграо, ем сам га продао да би узео Тевеза... Али видећемо. Надам се да ће онај наркос да стави Милита и да ми напокон донесе неке поене.
У суштини, пробаћу да узмем највише колико могу. Сутра ми играју многи играчи, али сам неке убацио само у случају да их нешто усере. (Касерес, Милито, Пијенар)
Сјебало ме то што је Кака суспендован...
Па имаш један за Џ по рунди, погледај да ниси изврио раније...
Је л' могу ја да ставим сад 4-3-3 формацију, па сутра да избацим једног из одбране, а убацим везног, па да ми опет буде као сад 3-4-3?
Па сад је крај друге рунде, требало би да добијем за трећу, а?
Можеш. Али да знаш, мораш да имаш минимум 2 одбрамбена.
Хвала.
Може са 2 одбрамбена? Каква је то формација... :)
Италијанска није сигурно...
Хаха, никако није италијанска. :)
Frenki, čestitam na prvom mestu!
Ја се бацио у -6 бодова због неких лудих измена. Него занима ме овде, ако нпр убацим у тим Евру и он лоше одигра и ја га заменим са Теријем и он још горе одигра је л' могу онда опет да вратим Евру у тим и да се врате његови бодови?
И колико ће бити дозвољено трансфера после треће рунде? Пошто ми треба нови голман, један врхунски одбрамбени и солидан нападач.