Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Санхаине, одговор на прво питање је не, а за ово друго мислим да ћемо сви да правимо скроз нови тим после.
Нови тим, а? Које срање.
Можда и не, немој да ми верујеш.
Који сам ја ментол, убацио оног Веру из Парагваја, а избацио овог Гуркуфа ил' како се већ зове. Јебем га у уста ваљда ништа не уради, ионако сам већ у минусу 3 бода због њега.
Оде Куркуф хахахаха
Ахахахаха
Добро сам предвидео. Не може то без Зидана...
Пуни Сенегалце!
Jes da imam ovog seljaka na oba fantazija...al puni idiote francuske puni! :)
Iz ove dve utakmice će mi izgleda svi napolje, tuga! Samhain. evo ti prilike :)
Мени исто... Осорио, Пиенар, Евра, нико ништа... Мада добро је, имам добре измене.
Опусти се Френки, ја имам у тиму оног Окоу и Медину из Мексика што нису ни ушли. И Евру.
И шта 'оћете, сви ови Уругвајци су добили око 10 бодова. То је доста. Битно је да је мени Мокоена добио 3.
Испред Пекија сам и даље. Јеа!
Е јеботе, како сам ја лош :(
Али, не радим ја ни те измјене, ни трансфере, ни ништа
Милито у стартној, ај да видим хоће ли ми донети неке поене.
Надам се да ће добити ово Грци... још сам избацио Маскерана из тима тако да...
Суарез, Јакубу и Евра ми донели заједно 24 бода. Игуаин и 4 одбрамбена ни минут нису играли, велика 0. Избацујем целу одбрану и полажем наде у Ешлија Кола и оног Парагвајца.
Мени страшно... Осорио и Милито по 3 поена, Пијенар 4, Тевез, Касересе и Евра нула. Наравно, биће измена, имам адуте на клупи: Бентнер, Швајни, Красић, Видић. Кијелини... Плус Тери, Ћави, голман Цезар, Виља, Де Јонг....
Imam problem: Gurkuf mi uzeo -2 boda, i sad mi ne dozvoljavaju da ga izmenim, dok sve ostale mogu. U cemu je fora?