McDonalds WC 2010 fantasy

1. Санхаине, одговор на прво питање је не, а за ово друго мислим да ћемо сви да правимо скроз нови тим после.

2. Нови тим, а? Које срање.

3. Можда и не, немој да ми верујеш.

4. Који сам ја ментол, убацио оног Веру из Парагваја, а избацио овог Гуркуфа ил' како се већ зове. Јебем га у уста ваљда ништа не уради, ионако сам већ у минусу 3 бода због њега.

5. Оде Куркуф хахахаха

6. Добро сам предвидео. Не може то без Зидана...

7. Пуни Сенегалце!

8. Jes da imam ovog seljaka na oba fantazija...al puni idiote francuske puni! :)

9. Iz ove dve utakmice će mi izgleda svi napolje, tuga! Samhain. evo ti prilike :)

10. Мени исто... Осорио, Пиенар, Евра, нико ништа... Мада добро је, имам добре измене.

11. Опусти се Френки, ја имам у тиму оног Окоу и Медину из Мексика што нису ни ушли. И Евру.

12. И шта 'оћете, сви ови Уругвајци су добили око 10 бодова. То је доста. Битно је да је мени Мокоена добио 3.

13. Испред Пекија сам и даље. Јеа!

14. Е јеботе, како сам ја лош :(

Али, не радим ја ни те измјене, ни трансфере, ни ништа

15. Милито у стартној, ај да видим хоће ли ми донети неке поене.

16. Надам се да ће добити ово Грци... још сам избацио Маскерана из тима тако да...

17. Суарез, Јакубу и Евра ми донели заједно 24 бода. Игуаин и 4 одбрамбена ни минут нису играли, велика 0. Избацујем целу одбрану и полажем наде у Ешлија Кола и оног Парагвајца.

18. Мени страшно... Осорио и Милито по 3 поена, Пијенар 4, Тевез, Касересе и Евра нула. Наравно, биће измена, имам адуте на клупи: Бентнер, Швајни, Красић, Видић. Кијелини... Плус Тери, Ћави, голман Цезар, Виља, Де Јонг....

19. Imam problem: Gurkuf mi uzeo -2 boda, i sad mi ne dozvoljavaju da ga izmenim, dok sve ostale mogu. U cemu je fora?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.