Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
i ja imam isti problem...ja mislim da ne možeš da ga izbaciš jer je dečko eliminisan sa sve reprezentacijom sa takmičenja...slično će da vam se dogodi ako imate i nekog Grka, Nigerijca u timu :) valjda...
i mene usrao taj Gurkuf...
Nije zato sto je eliminisan, nego zato sto je dobio creveni karton, sad sam vid'o:
At the start of each day (00:00 South African time) during the round, a substitution window opens. In this window you can:
* Replace any player that WASN'T sent off with one from your bench who is yet to play...
Znaci, ako igrac dobije crveni, ne moze biti zamenjen.
aha :) hvala na inf :) koje retard pravilo.
Znam, mnogo je glupo, jbg..
Defo brate, fala!
Овде сам га испушио најстрашније... још ће и Пеки да ме обиђе.
Самхаин се примио на мене као конкуренцију :)
Човече, ово коло ми је катастрофа.
Кијелини, Осорио, Де Јонг - 3 поена.
Пиенар - 4 поена.
Швајнштајгер - 5 поена.
Красић - 6
Тери - 8 поена
Жулио Сезар ме узбуче сад - 10 поена.
Остали још Виља, Ћави и Давид Суазо кога сам морао да убацим уместо ћопавог Бентнера који је одиграо целу утакмицу и донео ми јебена 2 поена.
E, Peki, mene sjebo Gurkuf...sad sam izmenio sve, napravio sam transfere zajebane, da malo probijem MC Donalds Suvidolske rendžere ka vrhu...
ubacio sam Parka, Mesija, Lugana, Altidora, Ajeva, Pereiru Urugvajskog, Hondu, Hasebea, Tijaga Portugalskog, Milnera, Hamšika, Muhu... :) i ostale...
Размишљам синоћ да ли да ставим Мела или Ромарика. И одлучим се за Мела, он ми донесе читава 2 бода, а Ромарик 12...
e jbg, Stivene, život je takav :) što bi reko Antić: Fudbal je bio nepravedan prema tebi! :)
Ахахах, мајку му јебем и фудбалу. :)
Ово кола је једна велика 0. Мени једино Тери има 8 бодова, остали из одбране 3, на средини сви 5-6, а у нападу чекам Виљу и онај ми Лиедсон зајебао, није ни ушао у игру тако да контам да му се не рачунају уопште јер не мења аутоматски. И ставио сам за капитена оног Циглера из Швајцарске ил' како се зове, не знам ни да ли ће да игра ал' јбг.
Па што Циглера за капитена, требао си Виљу... Боли те кита, погледај моје играче, ако Ћави, Виља и Суазо не направе чудо, пуко сам к'о звечка.
Да ал' онда не би било занимљиво... данас је његов дан:
http://www.ismaundpartner.ch/ctrb_daten/spieler_ziegler.jpg
Цигла, цигла...!
Браво капитену, 10 поена за мене!
ЕДИТ: Асистенција за мог капитена, 6 поена за мене :)
А у курац, где сам Циглу ставио...
Мало сам се извуко сад...
Виља 26 поена, Ћави 4, Суазо 5.
"Kako sam se nadao, dobro sam se udao" ovo kolo.. Frenki pazi se, disemo ti za vratom.. :)
Групна фаза је готова и ја реко да као комесар лиге направим направим табелу да можете и овде да је видите. Искрено, кад сам видео како Френки паметно игра очекивао сам да нам јебе кеву већ сад али видим да је и даље незивесно. Ево табеле после групне фазе.
1.FranckyDelevra (Alkohol junajted)...244 ПОЕНА
2.electrolover (čarapani)...235 ПОЕНА
3.Gvozdenovic (Ovaekipa)...223 ПОЕНА
4.Самхаин (Majevica)...222 ПОЕНА
5.Dvajt (Liverpul)...219 ПОЕНА
6.Пеки д бој (Nishville Redskins)...213 ПОЕНА
7.Obelix (The Blues)...202 ПОЕНА
8.Гроф Влатко Паскачић (Suvidol Rangers)...202 ПОЕНА
9.dr_vlada (Scorpions)...196 ПОЕНА
10.Gianfranco Zola (Mungosi SRB)...188 ПОЕНА
11.Стивен (Skauzeri)...174 ПОЕНА
12.Alien C (Falling Bricks)...172 ПОЕНА
13.Евомене (Sutjeska Foca)...168 ПОЕНА
14.Banic (Banicevi Grabovci)...153 ПОЕНА
15.Casperkaz (Jebem liga)...127 ПОЕНА
16.kilervgmmm (Alkoholicari)...69 ПОЕНА
Честитке Френкију на најбољем резултату у групној фази и срећно свима у наставку такмичења!
ВАЖНО: Подесите екипе, имате право на бесплатне трансфере до сутра. Избаците СВЕ играче чије се репрезентације нису квалификовале за даљи ток такмичења. Дакле, до сутра у 15:45 имате браво на бесконачан број бесплатних трансфера.