McDonalds WC 2010 fantasy

1. и јеботе, ја ништа не промијених јер немам поојма као се то ради. остали су ми у стратној постави Пантелић, Асу-Екото, Марин,...

2. Zakuvalo se! Dopustio sam neizvesnost, ali bar će biti zanimljivo do kraja. Ma šta bre zanimljivo, RAZBIĆU VAM PIČKU!:)

3. Čekaj, jel sad samo igramo jedni protiv drugih po kup sistemu, ili će nam se računati bodovi i u onoj ligaškoj tabeli?

4. Ма рачунају се сви бодови и од пре... ја нисам убацио никог из Немачке, Аргентине и Шпаније, ваљда испадну одма... све сам бацио на Бразилце.

5. Људи, имате право на 4 БЕСПЛАТНА трансфера за четврт финале...

6. Људи, ја тек сад видох, ми играмо једни против других од осмине финала... Ово су парови:

FranckyDelevra (Alkohol junajted)
    VS
    kilervgmmm (Alkoholicari)

electrolover (čarapani)
    VS
    Casperkaz (Jebem liga)

Gvozdenovic (Ovaekipa)
    VS
    Banic (Banicevi Grabovci)

Самхаин (Majevica)
    VS
    Евомене (Sutjeska Foca)

Dvajt (Liverpul)
    VS
    Alien C (Falling Bricks)

Пеки д бој (Nishville Redskins)
    VS
    Стивен (Skauzeri)

Obelix (The Blues)
    VS
    Gianfranco Zola (Mungosi SRB)

Гроф Влатко Паскачић (Suvidol Rangers)
    VS
    dr_vlada (Scorpions)

Извињавам се на прoпусту, надам се да сте видели пре мене. :)

7. Који курац, бре? Шта је онда са свим овим бодовима до сад? Појасни мало...

8. Ево тек сам сад превртео доле и видео...

9. Па бодови ти значе, онај најбољи игра са најгори, други са предзадњим и тако даље... Што више бодова имаш овако, то слабијег противника добијеш.

Мада, нас има тачно 16 и толико нас је прошло даље. Да нас је било 32, 16 би прошли, а 16 би испали. У томе је ствар.

10. Шта да нас је било 15? И сад како овај последњи да стигне Френкија кад му већ фали сома бодова?

11. И је л' се рачуна ако играч уради нешто у продужетку?

12. Е, нема појма, ни једно ни друго...

13. Измених први пост, ту можете да пратите резулате после прве рунде.

14. Ок ја како сам схватио, ми смо ове групе играли ради бољег положаја на табели, а сада два тима се сусрећу међусобно и ко има већи број бодова иде даље. Да ли сам погодио? :)

15. Управо тако, да нас је било више од 16, имало би већи значај.

16. аууууу, па добро је ово сад! ја и даље не мијењам ништа, куд пукло да пукло!

Самхаине, хани, јеси ли спреман? :-))

17. е курац! сконто сам како се мијењају! убацио сам Графитеа умјесто Пантелића! али ми је остао Асу Екото, јер немам више ниједног одбрамбеног на клупи који је остао на првенству

18. pa ubaci nekog napadača ili veznjaka mesto njega, menja ti automatski formaciju...

19. не могу, већ ми је формација са тројицом у одбрани

20. ma nema to veze, ubaci bilo koga, samo se menja.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.