U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ne može grofe jebo ga ti, moraju mu stoje bar troica u odbrani. Tačnije, gadno se zajeb'o... :)
е, па трансфери могу да се врше, довео сам Мајкона
Да, имаш 4 за џ али то је чини ми се за следећу рунду...
Евомене, то су ти трансфери тек за четврт финале... Ако испадне Бразил испушио си.
И како се укрштају ови тимови, пошто колико сам сконт'о ја идем ако прођем на Гвозденог, а Френки и електро, што је глупо јер смо ми били на прва 4... зар не би требало да идемо на доњи део?
Мени исто два Парка, Донован и Бредли... Био сам сигуран да Амери иду даље...
Одговори ти на друго питање... и да те похвалим Пеки што редовно освежаваш ово, не морам ни ићи тамо на сајт.
е јеби га онда
Србиње, опуштено, има то и својих предности... нпр. та што ја играм против тебе... ;Д
Самхаине, погледај прву страну. У четврт финалу играју први пар са другим, трећи са четвртим, пети са шестим, седми са осмим паром.
И хвала за похвалу. :)
Да, али по том правилу, потенцијално чф. ће да буде између Френкија и електра, а они су били први и други после групне фазе, а костур би требао да буде такав да се они сударе најраније у финалу...
Та похвала је чисто да те утешим, пошто ћеш на крају да будеш иза мене... ;)
И рачуна се и даље она главна листа, ваљда нека фора к'о у НХЛ-у, имаш првенство, а и куп...
Шта да радим, тако су га направили...
На првом посту имате скриншат жреба.
Samhain, znaš kako kažu, "nama protivnik nije bitan, svaka utakmica za nas je finale, uostalom ako hoćemo da budemo najbolji moramo da pobedimo najbolje". :) Daću 110% sebe u cilju da vas razbijem k'o pičku! :)
Изгледа да је тако, мада ја и ти можемо само финалу да се нађемо :)
Sve pohvale Peki, sto rece Samhain , ne mora da se ide na sajt uopste.
Inace, mozes slobodno da mi pribelezis 62 poena tamo, imao sam 4 Nemca u prvih 11, mada mi igraju jos neki momci i veceras, jebiga u nokaut fazi se desavaju iznenadjenja :).
Каспере, апдејт је вечерас, морају колеге из фифе да ми јаве. :)
Каспер и електро ће чини ми се најзанимљивију битку да воде у овој рунди... ја без Немаца у тиму, отпала ми три Енглеза, два Амера и Корејанац до сад... вечерас имам Дос Сантоса и Родригеза из Мексика тако да сам пук'о.
Ма и ја сам га најебао против Стивена... Он је био одличан у другој и трећој рунди, а није био у врху само зато што није учествовао у првој.
Што се тиче играча, најебо сам. Тери ме малопре сјебао, само један поен због 4 примљена гола. Имао сам два амера и два корејца... Надрљао сам. Иначе, очекујем да имам велики број поена у овој рунди зато што имам много добрих играча, а ниједна звезда ми није играла. Има још доста, тек ми играју Ћави, Шнајдер, Станкеленбург, Тевез, Виља, Маикон, Хонда, Маскерано, Демикелис и плус по два Мексиканца и Парагвајца.