McDonalds WC 2010 fantasy

1. Naravno, sve po pravilima Peki, poštujem to.

Elektro je mnogo jak, tako da za sad ne smem da prozivam Frenkija...samo se nadam da je Elektro tipovao na Engleze, ja sam ih sve izbacio iz tima.

Imam i ja veceras Dos Santosa.Ti si odlicno odigrao juce Samhain, 47 bodova, svaka cast, meni Donovan bio kapiten i jedva sam sa njegovih 20 poena skupio ukupno 28.

2. Е, и мени Донован јуче донео 10 поена. Виља ме до сад није издао, рачунам на поена од њега, сем ако се не одлучим да променим капитена.

3. Ма извук'о ме Суарез капитен... немам ни Шпанце ни Аргентинце и још ме Енглези сјебали. Бразилци ме једино ваде. Овде је битније погодити ко пролази него играче.

4. То ми кажи! Тевеза имам у тиму!

5. Охохо још један гол мог пулена са фентазија! :)

6. Ово је очајно време за одбрамбене и голмане. Сви су примили по гол барем. :)

7. Јебига, мене је гол Мексиканаца коштао 5 поена. (Демикелис, Маскерано).

Биланс за вечерас: Тевез 15, Дос Сантос 5, Маскерано 4, Демикелис 4, Осорио 5, Тери 1. Мада, мењаћу у зависности од скора мог ривала, Стивена. Маикон улази у сваком случају уместо Терија, вероватно убацујем Ћавија и Снајдера уместо двојице везних што су донели 4 поена.

8. Апдејтован први пост. Стављени тренутни резултати осмине финала

9. Caspere, mi vodimo najzanimljiviji duel, a? Bice tesno ovde..

10. Све сам наде положио у Виљу, Робена и Иниесту. Ако они ништа не ураде, најебао сам га против обеликса. :)
    Је л' обеликс жив уопште? :) Није долазио на Вуку већ 10 дана.

11. Kolko mi milo što sam jedini verovao u Ajewa iz Gane, doneo mi 7 poena :)

12. Тако те волим! Снајдер гол и асистенција. :)

13. Јебо ја себе, избацио Снајдера и убацио Ван дер Варта који није ни играо уз то што сам заменио већ све играче тако да ми он остаје са 0.

14. Ван Дер Варта уместо Снајдера? Брате, ти си прсо :)

15. imam Snajdera i Robena

16. Станкеленбург, набијем ти га мајке ненормалне, слепцу један глупи! Твој пенал ме је коштао јебена 8 поена дебилчино!

17. Ма пред ово коло избацио све играче и хтео неког из Холандије ал' нисам имао за Снајдера. Ево, хвала курцу па су Словаци бар дали овај гол јер сам имао играче из одбране у тиму, маму му јебем...

18. izgubi mi Hejtinga poene zbog penala, a Vitek mi sedi na klupi , a decko dade gol.

19. Мени је опуштено за ово коло, пошто је евомене сјебао измене ал' ће бити крви кад прођем даље јер ми већ фали пола играча... мада да не отписујем ни њега прерано.

20. Станкеленбург 3 поена уместо 10, Снајдер 13, јебига.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.