McDonalds WC 2010 fantasy

1. Ma jebo Fantazi, je l' mi verujete da sam omašio singl duplu pobedu na Holandiju!

2. Је л' могу ја да ставим 4 нападача? Пошто ме овај Стекелнбург зајебао и уместо 10 ја добио 3 бода, а ја сам ставио Витека у напад, а још имам Донована и Робена на терену, а Виља ми на клупи. Па ако не може да се убијем, пошто ми се ова средина распада, јер ми Ван дер Варт није играо.

3. Не може 4 нападача, максимум је 3.

4. Ау, који смарачи! Сад ће Виља да ми остане на клупи.

5. Које играче имаш у нападу?

6. Робен, Витек и Донаван. А Робен ми је капитен.

7. A koji ti je doneo najmanje bodova?

8. Па Витек је донео 9, Донаван 10, а Робен 20. Али видећу да ли ћу да ставим Виљу уместо Витека. Нису Португалци слаби, али опет...

9. To ti je sad zajebana stvar. Vilja je do sada odlično igrao tako da ja ga i dalje držim kao kapitena. Mada opet, alavost te može koštati bodova... Razmisli jebiga.

10. А то ми је најгоре. У нападу ми сви кидају и сви су дали по гол, док на средини ја се борим да изборим неке боље бодове.

11. Да сам на твом месту не би ризиковао, ислати ти се само ако да два гола...

12. Kakav derbi osmine finala, aaa electrolover? Svaka cast za skor.

13. их брате што ме подера Самхаин, онде нема више повратка у меч

14. Ja sve karte sutra na Japance, Hasebe i Honda! :)

15. Fala caspere, takodze. Samo malo je bezveze sto ce jedan od nas da ispadne u ovoj fazi. Ovo je kao neko finale pre finala.. :)
    Nego caspere, ti bese nisi krenuo u trku od pocetka?

16. Људи, ајпдејтоваћу листу увече кад се заврши осмина финала, мрзи ме сад...

17. Mislim sad možda lupnem nešto, ali ja mislim da niko ne ispada iz lige, već samo iz kupa, sa ligom nastavlja...mada ko zna...

18. U pravu si Vlatko, ne ispada se iz lige nego iz kupa..

19. Ha! I ja da budem jednom u pravu što se tiče ovog masonskog fantazija :)

20. Nego caspere, ti bese nisi krenuo u trku od pocetka?

Zakasnio sam sa registracijom, a i u trecem kolu nisam se naigrao, nisam stigao na vreme da izvrsim izmene, pa tako izgubio dosta poena... Da ti pomognem malo, oko izbora tima danas , electro... ja recimo danas niti imam koga da ubacim , niti smem koga da izbacim, tako da cu najverovatnije ostati na cifri oko 100 , mozda jednu izmenu napravim i to u odbrani, pa ono...mozes rizikovati, izbacis Robena ubacis Vilju :).

Mislim sad možda lupnem nešto, ali ja mislim da niko ne ispada iz lige, već samo iz kupa, sa ligom nastavlja...mada ko zna...

Ako si ti Vlajko lupio , onda sam i ja u zabludi :) Inace imas finu prednost u odnosu na rivala.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.