McDonalds WC 2010 fantasy

1. Направио сам ипак апдејт, имате на првом посту табелу и резултате.

2. Ako si ti Vlajko lupio , onda sam i ja u zabludi :) Inace imas finu prednost u odnosu na rivala.

Ma snaćićemo se mi već nekako, ajde ja mislim da 90% ljudi ovo prvi put igra, od kakvi je dobro je :)

A o rivalu naravno sve najbolje (sad malo Antić fazon), a danas sam sve bacio na Japance, ubacio Hondu i Hasebea, plus ko i uvek računam na kapitena Vilju, onda na Raula Meireleša koji je po meni najbolji Portugalac za sad (ovo čisto da diverzifikujem rizik), a izbacio sam Kasiljasa iz tima jer je redno da on primi neki gol...Muha je juče odradio dobar posao.

EDIT: E da, bravo peki za apdejt.

3. Хвала. :)

Иначе, ја сам прилично убеђен да ће Виља као капитен све да нас зајебе...

4. Pa redno je i on da nas zajebe, al da ga ne diram...ipak mi je doneo dosta poena :)

5. Али ја и даље не могу да верујем како ме је јуче зајебао Станкеленбург. Донео би ми лепо 10 поена, и морао је у последњем минуту да направи пенал (-1 поен), да добије жути(-1 поен) и наравно да прими гол (-6 поена). Уместо 10, ја добијем само 2 поена. Него, не знам како мом ривалу Стивену иде, нема га нешто...

6. ubacio Hondu i Hasebea, plus ko i uvek računam na kapitena Vilju, onda na Raula Meireleša koji je po meni najbolji Portugalac za sad

Fine igrace imas za danas. Ja se danas kunem u Hondu, od njega mi zavisi trenerska karijera,ovde.

7. Ја и даље размишљам да ли да ставим Хонду... Управо сам избацио Маскерана који ми је донео 4 поена и убацио Ћавија који би требао бар толико да ми донесе. Имам Демикелиса у одбрани који ми је донео такође 4 поена и могао би Хонду уместо њега. Не знам да ли да ризикујем...

8. Ahahahaha, Stekelenburg, stvarno je zajebo sve u poslednjem minutu. To ko ona krava što mnogo daje, pa na kraju prospe.

Ja se danas kunem u Hondu, od njega mi zavisi trenerska karijera,ovde.

Pa što jes, jes, valjda će lik opet da ima neku inspiraciju. Ja iskreno ne vidim Paragvajce u četrtfinalu...ali možda i grešim :) A za Španiju i Portugal nisam pametan, zato sam izbacio Kasiljasa, a Vilju ostavio...

9. Мени је једна ствар сигурна, а то је да сам се тако лепо зајебао кад је избор тима за осмину финала у питању...

Мени су елиминасана за сад 9 играча, а биће још бар 2(имам два Парагвајца и два Јапанца), још ако Шпанци испадну (Ћави и Виља), ја сам најебо...

10. Diverzifikacija rizika je majka opstanka, moj Predraže!

11. Ја се не зовем Предраг :)

12. Nema veze, Janko, brate! :) Stanoje!

13. Данас на терен излази 6 играча. Све сам заменио, који су ме зајебали (Елано, Ван дер Варт, Станкелнбург), а одлучио сам да оставим Виљу на клупу, пошто немам неки добар осећај за њега. Иниеста, Пике, Хонда, Вилар, Вера и неки Португалац наступају данас. Нека им је са срећом. :)

14. Тренутно на фентазију можете да видите саставе туђих екипа. Тек сад видим да неки уопште не играју...

15. Ово ће бити четвртфинални парови како ми се чини:

FranckyDelevra VS Casperkaz
    Dvajt VS Пеки д бој
    Gvozdenovic VS Самхаин
    Gianfranco Zola VS Гроф Влатко Паскачић

16. Vilja je opet opravdao moje poverenje!

A Japanci ispali na penale, jbg.

17. Jedan je David Vilja!

Uf kako me je sad ukenjalo imao sam 4 Španca + Veru.

18. Ау какав дуел је био између Касперказа и Електроловера. Незваничан коначни резултат Касперказ 108, Електроловер 105. Кад колеге из фифе избаце резултате, апдејтоваћу листу.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.