Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Направио сам ипак апдејт, имате на првом посту табелу и резултате.
Ma snaćićemo se mi već nekako, ajde ja mislim da 90% ljudi ovo prvi put igra, od kakvi je dobro je :)
A o rivalu naravno sve najbolje (sad malo Antić fazon), a danas sam sve bacio na Japance, ubacio Hondu i Hasebea, plus ko i uvek računam na kapitena Vilju, onda na Raula Meireleša koji je po meni najbolji Portugalac za sad (ovo čisto da diverzifikujem rizik), a izbacio sam Kasiljasa iz tima jer je redno da on primi neki gol...Muha je juče odradio dobar posao.
EDIT: E da, bravo peki za apdejt.
Хвала. :)
Иначе, ја сам прилично убеђен да ће Виља као капитен све да нас зајебе...
Pa redno je i on da nas zajebe, al da ga ne diram...ipak mi je doneo dosta poena :)
Али ја и даље не могу да верујем како ме је јуче зајебао Станкеленбург. Донео би ми лепо 10 поена, и морао је у последњем минуту да направи пенал (-1 поен), да добије жути(-1 поен) и наравно да прими гол (-6 поена). Уместо 10, ја добијем само 2 поена. Него, не знам како мом ривалу Стивену иде, нема га нешто...
Fine igrace imas za danas. Ja se danas kunem u Hondu, od njega mi zavisi trenerska karijera,ovde.
Ја и даље размишљам да ли да ставим Хонду... Управо сам избацио Маскерана који ми је донео 4 поена и убацио Ћавија који би требао бар толико да ми донесе. Имам Демикелиса у одбрани који ми је донео такође 4 поена и могао би Хонду уместо њега. Не знам да ли да ризикујем...
Ahahahaha, Stekelenburg, stvarno je zajebo sve u poslednjem minutu. To ko ona krava što mnogo daje, pa na kraju prospe.
Pa što jes, jes, valjda će lik opet da ima neku inspiraciju. Ja iskreno ne vidim Paragvajce u četrtfinalu...ali možda i grešim :) A za Španiju i Portugal nisam pametan, zato sam izbacio Kasiljasa, a Vilju ostavio...
Мени је једна ствар сигурна, а то је да сам се тако лепо зајебао кад је избор тима за осмину финала у питању...
Мени су елиминасана за сад 9 играча, а биће још бар 2(имам два Парагвајца и два Јапанца), још ако Шпанци испадну (Ћави и Виља), ја сам најебо...
Diverzifikacija rizika je majka opstanka, moj Predraže!
Ја се не зовем Предраг :)
Nema veze, Janko, brate! :) Stanoje!
Видоје! :)
Raćije! Ene gu! :)
Данас на терен излази 6 играча. Све сам заменио, који су ме зајебали (Елано, Ван дер Варт, Станкелнбург), а одлучио сам да оставим Виљу на клупу, пошто немам неки добар осећај за њега. Иниеста, Пике, Хонда, Вилар, Вера и неки Португалац наступају данас. Нека им је са срећом. :)
Тренутно на фентазију можете да видите саставе туђих екипа. Тек сад видим да неки уопште не играју...
Ово ће бити четвртфинални парови како ми се чини:
FranckyDelevra VS Casperkaz
Dvajt VS Пеки д бој
Gvozdenovic VS Самхаин
Gianfranco Zola VS Гроф Влатко Паскачић
Vilja je opet opravdao moje poverenje!
A Japanci ispali na penale, jbg.
Jedan je David Vilja!
Uf kako me je sad ukenjalo imao sam 4 Španca + Veru.
Ау какав дуел је био између Касперказа и Електроловера. Незваничан коначни резултат Касперказ 108, Електроловер 105. Кад колеге из фифе избаце резултате, апдејтоваћу листу.