Ajde postavljajte dalje....Inace ako ne znam pitanje čekam odgovor...koja je poenta kviza ako svi guglamo ? Svako može da odgovori na pitanje...... :)
To se slažem, samo što ako pogledaš malo, videćeš da malo njih udara baš u "opštu kulturu", nešto što bi baš lako moglo da se pogodi, već svako izvlači neke informacije do kojih je došao neznamnijakako i onda postavi pitanje takvo da jednostavno moraš da se potrudiš malo i pronađeš. I ja bih volela da svi rokaju baš opštu kulturu, al' avaj.
Kolka je prosečna količina sperme koju izbaci muškarac tokom ejakulacije?
Милионче комаТа?
2-5 ml
3-5 ml
Jedan bend ima ime po količini sperme.....a vas dvoje ne guglajte!!!!
Zašto da ne guglam? Ako ne znam, nije sramota da naučim. I lepo piše da je to količina, a sad ako je poenta u bendu, a ne u tačnom odogovru, onda ok.
Brate ne guglam, ja to iz iskustva. Cenim da sam normalan pa da mi je i to onako, normalno i prosečno.
Messalina sta peniš odmah....ne takmičimo se u život...ajde cepajte dalje....
Inače bend je 10 cc
Da, može 10 cc, ali ako sva četvorica udruže snage.
Nije trebalo tako da zvuči. :)
A šta je cc? o_O
cubic centimeter....
Ajde postavljajte dalje....Inace ako ne znam pitanje čekam odgovor...koja je poenta kviza ako svi guglamo ? Svako može da odgovori na pitanje...... :)
To se slažem, samo što ako pogledaš malo, videćeš da malo njih udara baš u "opštu kulturu", nešto što bi baš lako moglo da se pogodi, već svako izvlači neke informacije do kojih je došao neznamnijakako i onda postavi pitanje takvo da jednostavno moraš da se potrudiš malo i pronađeš. I ja bih volela da svi rokaju baš opštu kulturu, al' avaj.
Aj ne_moj, postavi nešto.
...
Aj' bilo ko.
U kom gradu u Srbiji je nastala prva gimnazija??
Крагујевац.
Nije
Сремски Карловци?
šabac? (znam da su oni imali prvi klavir)
Samhain tacno :D
Lemaja no comment