Kviz opšte kulture i informisanosti

1. Kolka je prosečna količina sperme koju izbaci muškarac tokom ejakulacije?

2. Милионче комаТа?

3. Jedan bend ima ime po količini sperme.....a vas dvoje ne guglajte!!!!

4. Zašto da ne guglam? Ako ne znam, nije sramota da naučim. I lepo piše da je to količina, a sad ako je poenta u bendu, a ne u tačnom odogovru, onda ok.

5. Brate ne guglam, ja to iz iskustva. Cenim da sam normalan pa da mi je i to onako, normalno i prosečno.

6. Messalina sta peniš odmah....ne takmičimo se u život...ajde cepajte dalje....

Inače bend je 10 cc

7. Da, može 10 cc, ali ako sva četvorica udruže snage.

8. Nije trebalo tako da zvuči. :)

Inače bend je 10 cc

A šta je cc? o_O

9. cubic centimeter....

Ajde postavljajte dalje....Inace ako ne znam pitanje čekam odgovor...koja je poenta kviza ako svi guglamo ? Svako može da odgovori na pitanje...... :)

10. Ajde postavljajte dalje....Inace ako ne znam pitanje čekam odgovor...koja je poenta kviza ako svi guglamo ? Svako može da odgovori na pitanje...... :)

To se slažem, samo što ako pogledaš malo, videćeš da malo njih udara baš u "opštu kulturu", nešto što bi baš lako moglo da se pogodi, već svako izvlači neke informacije do kojih je došao neznamnijakako i onda postavi pitanje takvo da jednostavno moraš da se potrudiš malo i pronađeš. I ja bih volela da svi rokaju baš opštu kulturu, al' avaj.

Aj ne_moj, postavi nešto.

11. U kom gradu u Srbiji je nastala prva gimnazija??

12. Крагујевац.

13. Сремски Карловци?

14. šabac? (znam da su oni imali prvi klavir)

15. Samhain tacno :D

Lemaja no comment

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.