Sta je spasilo London od potpunog istrebljenja od kuge koja je pocela da hara 1665.godine?
životinje?
Ne.
Požar?
ovako...izvor zaraze su miševi a vektor buva....možda neka poplava pokokala miševe....
Ne, kugu prenosi bakterija to bi ih razmnožilo! Možda sneg, ili zima?
Cenotaph je pogodio.1666. je izbio pozar u kome je izgorelo tri cetvrtine Londona.
ma normalno da je bakterija...jersinija...al pacovi su izvor.
Učim dok sam živ hahaha... dakle Cenoptah...
Evo jedno teško:
EDIT: Moram da idem odmah, odgovor je 2 sanduka bibera...
Presto?
Suprugu? :)
Ajde marcipan, ti si bila bliža tačno odgovoru... postavi pitanje... Edit: ako baš nećeš
Dobro, ajde ja ću
Pošto ovde nema nikog, a sad nema ni mene, jer moram da idem, sam ću odgovoriti na postavljen pitanje. Dakle, odgovor je Đulijano Medići. Ćao :(
Цар-који-није-цар Јован
До пола тачно. Признат је за цара, јер је као кесар уписан у мађарске списе (што ће рећи признат). Име: Јован Ненад. Терај.
Otaku?
Ovo je prejako!
Banja Luka Forum · 21. April 2007.
Sta je spasilo London od potpunog istrebljenja od kuge koja je pocela da hara 1665.godine?
životinje?
Ne.
Požar?
ovako...izvor zaraze su miševi a vektor buva....možda neka poplava pokokala miševe....
Ne, kugu prenosi bakterija to bi ih razmnožilo!
Možda sneg, ili zima?
Cenotaph je pogodio.1666. je izbio pozar u kome je izgorelo tri cetvrtine Londona.
ma normalno da je bakterija...jersinija...al pacovi su izvor.
Učim dok sam živ hahaha... dakle Cenoptah...
Evo jedno teško:
EDIT: Moram da idem odmah, odgovor je 2 sanduka bibera...
Presto?
Suprugu? :)
Ajde marcipan, ti si bila bliža tačno odgovoru...
postavi pitanje...
Edit: ako baš nećeš
Dobro, ajde ja ću
Pošto ovde nema nikog, a sad nema ni mene, jer moram da idem, sam ću odgovoriti na postavljen pitanje. Dakle, odgovor je Đulijano Medići. Ćao :(
Цар-који-није-цар Јован
До пола тачно. Признат је за цара, јер је као кесар уписан у мађарске списе (што ће рећи признат). Име: Јован Ненад.
Терај.
Otaku?