Kviz opšte kulture i informisanosti

1. Nemam inspirejšn. Neka postavi neko drugi pitanje. Tek sad i videh temu ponovo.

2. Koje je udruženje počelo sa radom kao bolnica osnovana u Jerusalimu 1080. da bi se starala o siromašnim i bolesnim hodočasnicima u Svetoj zemlji?

3. Ovo me podseti na Assasins creed:

Kako su sebe nazivali pripadnici sekte Asasini?

4. Jok.
    Mala pomoc... Ovaaaj... Amm... Hmmm... Nema pomoci, ako neko ne resi u toku dana, menjam pitanje :D

5. nema toga! daj pomoc... :)

6. oslobodioci univerzuma

7. Valjda Hašašini? Učestvujem u četvrtak u slagalici pa oću se malo zagrejem...

8. Mala pomoc?

Nema ni zari od pomoci!
    ...

Hashashini i Asasini je isti kurac d'izvines, tako su ih zvali protivnici, oni sami su sebe drugacije nazivali.

9. E jebem li ga...Znam da su poticali od Nizari muslimana...

10. Nizari. Na to sam mislio.

Pitanje je mozda bilo malo sjebano: imam knjigu u kojoj su podaci nesto drugaciji nego na wikipediji. Nastavi sijalice

11. Zasto se Amiši ne slikaju?

12. Технофобија и ти фазони. А можда мисле и да ће да им украду душу.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.