Ne sjećaš se dobro. Ne sjećam se ni ja mislim da ima oko 11 riječi u imenu i prezimenu. Sva najpoznatija špansko-meksička prezimena su natrpana u jedno. Sad ću guglat.
Evo nadjoh u ličnoj enciklopediji Čikovo puno ime. Felipe Kaetano Lopez Martinez Gonzales Rodrigez Konsalvo Morales Ramirez Rozales Hernandez Espinozu.
Високи судија - изумитељ чувеног сока која је једина позната ствар која може да убије цртаног лика. Иронијом, он је био цртан лик и на крају је од тога истог погинуо...
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Puno ime Zagorovog ortaka Cika
Ако се добро сећам - Чико Фелипе Лопез Мартинез Гонзалес.
Ne sjećaš se dobro. Ne sjećam se ni ja mislim da ima oko 11 riječi u imenu i prezimenu. Sva najpoznatija špansko-meksička prezimena su natrpana u jedno. Sad ću guglat.
Indijansko ime mu je "mali čovjek sa velikim trbuhom".
Imam nedje zapisano. Na guglu ima svega
Fali Ka(j)etano sigurno... a ima još...
Čovek rodjen 30 g.p.n.e. a umro istog dana i meseca 30 g.n.e. živeo je... koliko?
Evo nadjoh u ličnoj enciklopediji Čikovo puno ime. Felipe Kaetano Lopez Martinez Gonzales Rodrigez Konsalvo Morales Ramirez Rozales Hernandez Espinozu.
59 година ?
Kako su se zvali 7 sekretara SKOJ-a?
(Može se proguglati, ali zanima me da li to iko stvarno zna.)
ja znam jednog, i to jer ima smešno prezime... ako neko zna svih sedam, kapa dole...
Skoro svi imaju smiješna prezimena i nadimke.
Зна мој ћале бар 5, сигурно. :)
Уча, Поспанко, Љутко, Тупко, Срећко, Кијавко и Стидљивко.
Hahaha! To su oni! :)
Ко је сместио Зеки Роџеру?
Онај што је бацио клавир на брата од детектива који је чувао Зеку Роџера...
Име? Ил бар функцију?
Високи судија - изумитељ чувеног сока која је једина позната ствар која може да убије цртаног лика. Иронијом, он је био цртан лик и на крају је од тога истог погинуо...
Заборавио сам име нажалост...
Него 'ајде неко лако питање...
Ко је био Толстојевски ?
(Џаџ Дум)
Цецин омиљени писац.