Kviz opšte kulture i informisanosti

1. Stojan Mutikaša

2. Sad hocete i da cujete ime pisca? E preterujete. Probajte, ako ne ide onda cu reci. Jebiga, bezveze je da vam dam sve informacije.

3. Zajebancija :)
    To je lik koji je pratio sultana i uvek odobravao njegove reci posupke kako bi se raja jos vise nalozila na sultana...
    Inace Andric ga je koristio...

4. Ajoj, mislim da znam na šta misliš DocMeistere. Mislim da se to spominje u ćupriji.

5. A,da nije Veliki Vezir?

6. Doc, bravo. Mada nije bas odobravao koliko BESPOGOVORNO SAMO KLIMAO GLAVOM.

7. U Omerpaši Latasu ako se dobro secam
    Čitao sam knjige u srednjoj jer sam morao zbog ocene. Ovo sam morao pokazni da čitam :)

8. Sad ja postavljam pitanje,a?

9. Kolika je prosečna dužina ljudskog tankog creva?

10. Седам метара, беше?

11. Ubode ga wojtek iz prve :)
    Od sest do osam varira...

12. Која је главна карактеристика великих мачака?

13. Не, не.

ЕДИТ : Да се боље изразим, шта једну мачку чини великом? (рачунају се све оне дивље - тигрови, гепарди, итд)

14. mesojedi su, i ne bježe od kerova

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.