Kviz opšte kulture i informisanosti

1. Ti si prva dala pun odgovor. Iako je natnat bila blizu ;)

2. Океј.

Брзина ,,раста'' Хималаја на годишњем нивоу је?

:)

3. Ја знам, ал нећу да кажем, зато што сам изгуглао. :)

4. Не сери да има на гуглу! :о
    Баш сам мислила да нема, пошто нас је ово проф. географије у другом средње питала и сви попили минусе.
    А слободно реци. :)

5. Си, си, има свега на Гуглу, ово чак није ни било тешко. :)

6. Пола центиметра, да кажемо?

7. Не. Нисам питала за цифру, него брзину. Типа: брзином светлости. :Д

8. ukoliko kaze da je tacan odgovor 4 milimetra ima da ti se nacestitam mile nove godine.

9. Пет мм годишње?

10. Brzinom sakatog puža?

11. Не.

Е сад, пошто видим да вам не иде, а на гуглу сам нашла другу информацију, шта кажете да поделим са вама онај податак од моје профке географије, тј. њен тачан одговор?

12. ja ti kazem najnovije istrazivanje koje je bilo, u zabavniku ili gde vec pisalo je 6 cm godisnje. A sad sam trazio na google i vidim WIKI ANSWERS(koji je uglavnom netacan) pise 4 mm. Da reci?

13. Ја сам нашао пешес другачијих тврдњи. Дај твој одговор Немо, да да наставимо.

14. Океј.

Брзина раста Хималаја одговара брзини раста ноктију.

Та-да. :Д
    Додатак: нека преузме ко 'оће.

15. haahhahahahah brate zajebi to, ne bi mi nikad palo na pamet.

16. imam ja pitanje ako moze

17. Sta znaci rec akreditiv?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.