Kviz opšte kulture i informisanosti

1. Otisao sam na google, i izguglao. Rodjena u Kievu, cale lekar Srbin, keva Ruskinja glumica. Ima Americko drzavljanstvo. Ona je SLOVEN po nacionalnosti. plzzz ljudi dalje. :)

2. Vidi ga čovek.....

3. Ne panto, čekaj, neka neko pogodi pa onda Peki nek postavi.

4. Nije valjda da se izjašnjava kao Jevrejka!?

5. Nije ni Ješa...

Ako ste se smorili daću vam odgovor...pa nek Peky nastavi.....

6. Можда као Хрватица?

7. Nije ni Krvatica...već Crnogorka... -.- Smorio sam se kad sam video, ćale joj Srbin....

http://www.millaj.com/raq.shtml

Aj, cepaj Peky

8. Jebem mu miša, kad su Crnogorci narod...

9. А јебига, није ми овако интересантно да постављам, ал' ајде...

Елем, реченица:

Quick brown fox jumps over the lazy dog.

је карактеристична по нечему, и користи се у нечему. По чему је то карактеристична?

Молим да не гуглате, јер самим тим баш лагано налазите одговор...

10. Sadrži svih 28 slova engleskog alfabeta.

11. ...a koristi se najčešće za prikazivanje svih mogućih slovnih oblika u jednom fontu, odnosno kao "generički" tekst za prikazivanje izgleda prelomljenog materijala za Web ili štampu.

12. Значи било је лако... Ај даље...

13. Peki je l' nam ti menjaš naziv teme? :D

14. Kako se zove osoba koja je davala glas većini Looney Tunes crtanih junaka? :)

15. Mel Blanc. Čovek ima svoju zvezdu na Holivudskom bulevaru.

16. Mhm, udri dalje :)

17. Od kog drveta je napravljen Pinokio :) ( ako može bez pomoći Gugla)

18. Breza? Glog? Vrba?
    Jel vrba? Mislim da je vrba, ali zelim da se moj odgovor uvazi i ako su druga dva tacna :D.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.