Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Eee, Stormo, nisu čuli za Vrlog mladića i Crnu damu... :)
Wojtek, jebote, koji je to uopšte panteon?
Грчки, наравно. Мит није толико познат, али фигуре на небу су легендарне.
Ček, ček! Orion!? Sigurno na njega misliš? Nebo, sazvežđe, mora da je to!
Орион, тачно! :)
А кер? :)
Није тешко, још је познатији. "Озбиљан је" :)
O keru pojma nemam.
Rex? :)
Sirius, zar ne?
Сириус је. Договорите се ко ће да настави.
Alien C, izvoli, ja odo' u krpe.
Slavko će, ja se ne bih setio da on nije spomenuo oriona.
OOOOOOOOOOOOOOO Оће ли то питање ил да чекам да се неко отели?
Ај, ја ћу. :)
Ево једног мало тежег :
Лик који им је давао гласове умро?
Појасните, колега. :)
Умро, морао сам да преправим, видим да испрђивање у чабар на овом сајту сленга значи нешто друго, код нас на југу то значи умрети. :)
Trebao si napisati da je bacio kašiku. :)(Kod mene sve mora u vezi klope. :) ) Da nije lik samo otpušten?
Јебига, требао сам можда мало да прецизирам питање, пошто је интересантно како је умро. Упуцала га жена. Фил Хартмен је у питању, иначе. Ај, терајте даље.
Što ga upucala? Da se nije previše poistovetio s likovima?
Који је најтврђи, а који најмекши минерал?
То би тек било сулудо. :)
Мислим да је само прсла.