Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Па само треба постављати питања која се тешко изгуглају, а да притом не буду претешка. А то није лако. Уосталом, шта који ђаво има неко да гугла? Не добијају се награде.
Страх од дугих речи...
Nije fora da se gugla... Ja sam procitao i lupio, a ovako je glupo. Osim, naravno, ako nisi znao.
Наравно да сам знао. Чак мислим да је лако питање, то се поменуло бар 10-ак пута у друштву као занимљивост. Постављао сам је као занимљиво питање понекад.
Ok, nema veze, ali cak i da je pitanje guglabilno, nije fora da guglas. Svejedno, postavljaj ti.
Pogodio je lik, ne znam da li je guglao, ali znam da ti nisi, Cak, jer bi svako zbog ovog "hippo" rekao isto sto i ti-bas zato sam i postavio pitanje, a to je bilo i ono sto sam ja odvalio kad sam to prvi put cuo. :) Skroz je moguce da nije guglao, jer je ovo manje-vise poznato, ali je nemoguce da postavis pitanje koje nije guglabilno, jebi ga, onaj Gugl zna sve! :)
Та фобија од дугих речи је била једно милион пута као дефиниција, претражите мало, Вукајлија има одговоре на сва питања. :)
Ако баш инсистираш, могу да ти скриншотујем чет са џимејла од пре неколико месеци где смо поменули дотичну фобију. :)
Елем... Питање:
Jaunde (Kamerun) - Tokijo (Japan) ????
Ех, а ја баш мислио да дефинишем...
Москва и Отава?
Како се то Камерун и Токио граниче? :)
Мислио сам на две суседне земље. Као на пример Загреб и Београд. Наравно, тзв. морска граница се не рачуна, само копнена...
ЛОЛ ПЕКИ! :)))
Ma zajebi sve ovo, upravo sam obrisao ceo folder "Downloads" na shift+delete-SLUCAJNO. >:(
Како се Канада и Русија граниче? :Д
E jebi ga nisam pročitao pitanje....
Prc za mene....
Ја не признајем Аљаску као Америчку територију. :) Русија до Аљаске!
Peki,
http://vukajlija.com/ne-mogu-da-oprostim-caru-sto-je-aljasku-prodao
Jebi ga u dupe dragi gledaoci :)
Бразилија и Сантијаго?
Не рачуна се ни граница са САД, ипак није копнена (већи део године :))