Kviz opšte kulture i informisanosti

1. Не знам да ли ти је питање на месту. Садашњи дресови су направљени по угледу на Н. Каунтијеве, тако да ту нема грешке :)

2. Ja sam siguran da mi je pitanje na mestu, zato sto Juventus vrlo cesto ima drugu kombinaciju u boji u kojoj su dresovi trazenog tima(a nema je na Juventusovom grbu, ni na grbu Notts-a). Oni su videli njihove dresove(trazenog tima), i trazili iste, ali su dobili greskom Notts County-jeve.

Nije Celzi...

3. Имају плаво-жуте, па неке сиве, имали су и неке златне...

4. Да, ја знам да су преферирали неке златно - жуте.

5. Imali su u poslednjih par godina jos dve kombinacije. Jedna je trazene boje, a druga je boje vrlo slicne trazenoj.

6. Imaju i neke roze, samo ne znam koji bi engleski klub mogao imati tako gej dresove... :)

7. Ренџерс?

%Двајт
    Хаха, истина.

8. Sad sve da vam kazem. Roze je veoma slicna trazenoj boji.

9. Нотингем форест? :)

10. Вулверхемптон?

11. Da, jeste. Notingem Forest je u pitanju. Oni su videli njihove dresove, i trazili takve a poslali su im Nots Kaunti greskom! Da li je zbog slicnosti u imenu, ili zbog cega necega drugog, ne znam.

Zola preuzima.

12. Мени од енглеских тимова са дречавим дресовима једино на памет пада Вулверхемптон. Мада су они наранџасти...

13. Коначно. 'Ајде Зола.

14. Који играч је одиграо највише утакмица у Премијер лиги?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.