Kviz opšte kulture i informisanosti

1. Од свих ренџера, Сурови је највише волео Зордона. Ако си Зордон, увек ће да буде по твоме. :)

2. Како се зову два најпознатија произвођача "швајцерских ножића"? А, а? Мојне гуглате!

3. Zordon je umro u poslednjoj epizodi :)

4. nestle lol. nema pojma :D onog jednog sa krstom znam, uzem poglem na nožu, no za drugi blage veze nemam pa eto, terajte se, otaci :D

5. Имају сличан лого. А сад сам сазнао да је један произвођач купио овог другог, тако да се само један одговор рачуна.

Мој има лупу, права сам фаца. :)

6. Ja sam vid`о na guglu, pa ću da kažem ako niko ne bude znao.

7. Ako je moguc, jel moze neki hint?

8. Ako je moguc, jel moze neki hint?

Победа на енглеском + римска верзија грчке богиње ноћи. :)

9. Viktorijana? (to mi jedino pada na pamet xD)

10. viktorijas sikrit

11. Викторинокс!

Отаку, преузми. :)

12. Jeeeeej, nemres bolivit :D

Ahum...
    Jedna nasa poznata turisticka agencija se zove po liku iz grcke mitologije. Koja?

13. nem0 je preuzeo palicu ;)

14. Prepuštam, ne mogu ničeg da se setim. :)

15. Okej, onda Storm, posto sam dobio dojavu od nje da je i ona bila u pravu. Sad moram da proverim da nije mozda i advokat bio u pravu :D

EDIT: Jebes mi mater i on je bio u pravu! xD
    Aj dogovorite se, sledeci put cu pokusati da ne dam prelako pitanje...

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.