Kviz opšte kulture i informisanosti

1. Kako se zove najveci neprijatelj Dzejmsa Bonda, like, ikada?

2. Голдфингер/Но?

3. Гугл ту д рескју. Чекам одговор поштенијег човека.

4. Spektar, ona agencija!

Son Koneri...mmm....:D

5. A jedi govna!!!!!!!! :D

Jel ono kad su oteli avion sa onim bombama il' onaj ludi Svajcarac, onaj Bolford?!

6. Eee, nije Bolford xD

7. Eee, nije Bolford xD

Ти то нас зајебаваш? :)

8. Najweći protiwnik mu je Danijel Krejg i koka kola ziro.

9. Pa nije Bolford wojtece, najveci neprijatelj Bonda se tako ne zove xD

10. Ma seres Otaku! Garantujem! :D Storm mi je rekla da sam u pravu. :P

11. Ne zove se Bolford ;)

12. Blofeld, vodja Spektre?

13. Ernst Stavro Blofeld, stereotipni celavi evil genius sa mackom u krilu.
    Eh moj Kaname, a bio si tako blizu :).
    C60, postavi pitanje.

I da, nije Svajcarac, nego Poljak ;).

14. Ma jedte govna! Necu vise da se igram. Prevaranti! :D

15. Šta to visi o konjskoj dlaci iznad glave jednog dvoranina?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.