Ha, znaci ja sad postavljam pitanje... e ovako...
Dva glumca imaju po 3 Oskara, sto je kod muskaraca najveci broj osvojenih zlatnih kipica; ko su ta dva glumca!?
Tom Henks verovatno prvi, a drugi neka bude neka stara kvrga...da nije mozda Pacino (ako je uopste ikad dobio)?
Nije nijedan, Henks je osvojio 2 :)
I ta dva su mu mnogo. A vi koristite pretragu za ovo? Pfff, kakav je to kviz, ako mogu da se gledaju resenja!
Nikolson i Brando, možda? Meni nešto poznato ovo pitanje, kao da je već bilo...
Son Koneri i Klin Istvud!
Klint*
Klint Koneri i Son Istvud?
Storm, pogodila si Nikolsons, tu Kaname, nisi nista :) Nije bilo, provjeravao sam :)
Tom Henks!
Pa Kaname, jebem mu lebac jucerasnji, vide li da sam ja prvo to ponudio?
A nisam video. :D
Walter Brennan
Hahahha, jeste, ajde Crna, postavljaj pitanjce :)
Googl se ne racuna!!!!!!!!!!!
Nije koristila Google, nego IMDB :)
E jebite se vi malo, bila je emisija o Oskarima pre dve nedelje.
AJd ne seri nego pitaj!
:isto što i Kaname: :)
Pa rekla sam da Dzoni pita opet, medjutim, Storma se ne slaze da sam ja odgovorila i misli da je ona, pa sam obrisala svoj post, da se slucajno ne nadje uvredjena.
Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.
MyCity Forum · 4. Februar 2009.
Ha, znaci ja sad postavljam pitanje... e ovako...
Dva glumca imaju po 3 Oskara, sto je kod muskaraca najveci broj osvojenih zlatnih kipica; ko su ta dva glumca!?
Tom Henks verovatno prvi, a drugi neka bude neka stara kvrga...da nije mozda Pacino (ako je uopste ikad dobio)?
Nije nijedan, Henks je osvojio 2 :)
I ta dva su mu mnogo. A vi koristite pretragu za ovo? Pfff, kakav je to kviz, ako mogu da se gledaju resenja!
Nikolson i Brando, možda? Meni nešto poznato ovo pitanje, kao da je već bilo...
Son Koneri i Klin Istvud!
Klint*
Klint Koneri i Son Istvud?
Storm, pogodila si Nikolsons, tu Kaname, nisi nista :) Nije bilo, provjeravao sam :)
Tom Henks!
Pa Kaname, jebem mu lebac jucerasnji, vide li da sam ja prvo to ponudio?
A nisam video. :D
Walter Brennan
Hahahha, jeste, ajde Crna, postavljaj pitanjce :)
Googl se ne racuna!!!!!!!!!!!
Nije koristila Google, nego IMDB :)
E jebite se vi malo, bila je emisija o Oskarima pre dve nedelje.
AJd ne seri nego pitaj!
:isto što i Kaname: :)
Pa rekla sam da Dzoni pita opet, medjutim, Storma se ne slaze da sam ja odgovorila i misli da je ona, pa sam obrisala svoj post, da se slucajno ne nadje uvredjena.