Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Mozda jeste i on, ali nije on u pitanju :)
Otaku....de malo bolje formulisi ta glupa pitanja.
Vilijam Folkner?!
Ja sam super formulisao: Umro pisac, i kad je umro, mesto njegove slike, na umrlicu su stavili sliku glumca koji je tumacio glavnu ulogu u ekranizaciji njegovog dela.
Mnogi prekaljeni internet jebaci Vukajlije gotive njegov prostacki stil. AKo sad ne budete znali, ili vi da se ubijete ili ja ;)
Onda je onaj ljakse Carls Bukovski, ne znam drugog autora prostackog stila?
Bravo Dzeriko!
Aj ti :D
Bilo je lako kad si pomog'o. Ajde ja, samo da smislim nesto tesko gugljivo.
Koji kompozitor je osnovao sopstvenu crkvu, gde je bio i jedini clan?
Npr... Erik Sati?
A zicer jbg, jedino je on bio toliko ekscentrican. Ajde opet ti.
Ajao Kaname, ovo nisi znao :D
Kad je peder....nisam video kad je pomogao. :D Samo prostacima njegov prostacki stil se moze uciniti prostackim. :D
Sofistoooooo!
Daklem, pitanje...
Kako je umro Pitagora?
Udario ga kamion! :D Zaebavam se....
Prirodnom smrcu?
Bilo bi prelako ;)
Ubio se od muke? :)
Crk'o gladan? x)
jok i jok
Ubio ga rimski vojnik?
A jeeeeeste sad xD
Ju-huuu :)))Prepuštam pitanje :)