U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
A daj....predajem se. Menjaj pitanje. :D
О коме год се радило, свака част за питање.
Vladimir Mayakovsky
Denisx procitaj plejadu ruskih knjizevnika koje smo Hipnos i ja naslagali. :D
Није, поменуо га је Канаме.
Да резимирамо:
Имао је поприлично занимљиву браду. Сахрањен је овде.
Aleksandar Fadejev ili Ilja Ehrenburg...toliko od mene, ako ovo nije, onda stvarno vise ne znam! :D
Не предај се! :)
A daaaaj. :D Menjaj pitanje. Pobedio si. :D
Valeri Brisov! :D
Не.
И не. :)
Petar Kropotkin?
http://www.8asuperfriends.com/gallery/albums/album27/clap.gif
Nije valjda?!!!!!!!!!!! :D
Да!
Al me namuci. I sasvim slucajno naletim na njega. Citam neki clanak o anarhizmu i reko, moze biti da je on. :D
Aj sad kao ja....ja cu jedno lako, da ne mucim ljude k'o ti purgeru jedan! :D
Sta je isihazam?
Misticna filozofska doktrina pravoslavlja. Upraznjavaju je monasi na Svetoj gori u mnogim manastirima, izmedju ostalog i u Hilandaru.
Ajd daj sad sustinu misticne filozofske doktrine pravosljavlja. Nisi pogodio srz. U cemu je razlika izmedju njih i ostalih monaha? :D
Sustina je u dostizanju Teoze, misticnog dozivljaja jedinstva sa Bogom, isihaistickog ekvivalenta hinduisticke Mokshe ili budisticke Nirvane. Prosvetljenja, takoreci.
Ajde postavljaj pitanje u kurac. Mnogo se preseravas tu.:D Molitva srca jbt. u tome je poenta. To je put do prosvetljenja. Otkrovenje Boga u njegovim pojmljivim energijama. Ajd sad, daj nesto pametno i lako. :D
Svi znamo da je pesma Layla posvecena tadasnjoj zeni Dzordza Harisona u koju je Erik Klepton bio zaljubljen. Medjutim, ona se nije zvala Lejla. Iz koje cuvene price o nesudjenim ljubavnicima je Erik Klepton pozajmio ime?