U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Поправљам се ја цео дан данас... :)
SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Не ваља,фали ти узвичник. :)
Fali meni puno toga :D
Ја знам шта ти не фали ;)
А шта то колеги не фали,ако сме да се зна? :)
Hahaha pa samo ona zna šta meni prija :D
С!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
П!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Е!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Р!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
М!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Хахахах Јанковићууууууууууууууууу није лепо да теби то кажем, мсм то је само нешто што Елек и ја у соби 23 причамо ;)))))
Тата :)))))))))))) спермммммммммммммммммммммммм
О,добар дан.
ссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссс
ппппппппппппппппппппппппппппппппппппппппппппппппппппппппппппппппппппппппппппппп
еееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее
ррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррр
мммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммм
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
где си татино...:))
добар дан докторе Јанковићу, мој дубоки наклон...
Dan profesore :D
Ево ме, сас ови мушки се зајебавам овде ;)))
Си знао да се и ја презивам Јанковић? :)
Како си ми ти?
Ja dobro,a ti :D
Елек са татом разговарамммм (сомче једно):)))
Није лоше ;)
Мој једнако дубок наклон вама,професоре...
видео сам јуче татино..добро сам, супер..данас је 10-ти јун, још 1 дан без кладионице, руклета, коцке...одлично...:)
неки људи су почели да ме кулирају, или ми се чини, али нема ни везе, можда сам заслужио...
шта има код тебе..још сутра у школи?..:))
Ja mislio da sam bizonče :D
ево једна песма, јако је добра, бар мени, послушајте обавезно...
http://www.youtube.com/watch?v=FNUZwNsenEM
ССССППППЕЕЕРРРРММММММММММММММММММММММММММММММ
Ne volim te liturgije :D