Спе®мерска екипа 5

1. Hahaha draga to je sasvim normalno kod muškaraca.

2. Докторе, мора да се навикне, иначе ће да нам се прецепи јадна кад Јавио буде дошао, он не штеди спермммммммммм :)))

3. Да видим колики је мој сперррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррр

4. Bio mi komp odapeo, pa vaskrsao.... Vidim da se i Janković vratio :D

5. Докторе мојне да се љутиш, али Елеков је дужи ;)

6. E doktore moraš još da vedžbaš :D

7. Смањио се од real-life употребе.ХА! :)

Јесте,врнуо сам се,па реко,да упознам буразову веселу екипу.

8. Auuuu znači da ja moj ne koristim ako hoću da ostane golem :D

9. Da, i brata sam ti upoznala. Ali mene znaš od pre.
    Ja ne volim ove duge i neću ni da ih turam i tačka.
    sperm sperm sperm

10. Хахахахаха...уууу Елеккк шта то рекооооооооооооооооо :))))

И, и какви смо а?

11. Чувај га,колега,тек кад се ожениш,онда удри. :)

12. И немој много да га показујеш овде. :)

13. Елек, ја ценим да нећеш да издржиш дуго... биће ти ко смоки на крају ;))))

14. ih, bre, pa vi stalno nešto orgijate, a ja ne znam o čemu je reč. Vala baš sam pogubljena.

15. Малолетна, видиш ја сма годину дана старија од тебе и уклопила се одмах, зато и ти крени на време са блудничењем, боље за тебе ;))))))

16. Ја сам доста оргијао у стварном животу,ово ми дође као опуштање. :)

17. Ne slušaj je maloletna,ona bi zavela i kornjaču u oklopu :D

18. Их,колега,шта фали корњачи? Јебеш корњачу кад оклоп не звецка. :)

19. Па логично је да си оргијао, кад су Јанковићи оргијаши и јебачи...ко није, сматра се изродом ;)))

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.