Спе®мерска екипа 5

1. Hahaha draga to je sasvim normalno kod muškaraca.

2. Докторе, мора да се навикне, иначе ће да нам се прецепи јадна кад Јавио буде дошао, он не штеди спермммммммммм :)))

3. Да видим колики је мој сперррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррр

4. Bio mi komp odapeo, pa vaskrsao.... Vidim da se i Janković vratio :D

5. Докторе мојне да се љутиш, али Елеков је дужи ;)

6. E doktore moraš još da vedžbaš :D

7. Смањио се од real-life употребе.ХА! :)

Јесте,врнуо сам се,па реко,да упознам буразову веселу екипу.

8. Auuuu znači da ja moj ne koristim ako hoću da ostane golem :D

9. Da, i brata sam ti upoznala. Ali mene znaš od pre.
    Ja ne volim ove duge i neću ni da ih turam i tačka.
    sperm sperm sperm

10. Хахахахаха...уууу Елеккк шта то рекооооооооооооооооо :))))

И, и какви смо а?

11. Чувај га,колега,тек кад се ожениш,онда удри. :)

12. И немој много да га показујеш овде. :)

13. Елек, ја ценим да нећеш да издржиш дуго... биће ти ко смоки на крају ;))))

14. ih, bre, pa vi stalno nešto orgijate, a ja ne znam o čemu je reč. Vala baš sam pogubljena.

15. Малолетна, видиш ја сма годину дана старија од тебе и уклопила се одмах, зато и ти крени на време са блудничењем, боље за тебе ;))))))

16. Ја сам доста оргијао у стварном животу,ово ми дође као опуштање. :)

17. Ne slušaj je maloletna,ona bi zavela i kornjaču u oklopu :D

18. Их,колега,шта фали корњачи? Јебеш корњачу кад оклоп не звецка. :)

19. Па логично је да си оргијао, кад су Јанковићи оргијаши и јебачи...ко није, сматра се изродом ;)))

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.