Спе®мерска екипа 5

1. Pa stariji od mene nije,pa da ga ebeš :D

2. Mislim da je to zbog moje smešne male zablude da on vidi nešto više

Мушкарци тек са 18-19 виде нешто више,а неки су безнадежни за цео живот. Тако да нема потребе да очајаваш.

3. Pa stariji od mene nije,pa da ga ebeš :D

liiii, pedofilu :)))

4. Немооооооооооооо Малолетна младе ове.....само те маторе јури то се тражиииии :))))

5. Pa samo kažem,mlađi je od mene,a par godina razlike ne pravi neki problem :D

6. Елек, соме, ниси матор! Таман си!

7. Тако је,Мици. :) Видиш како ти то лепо,искусно саветујеш. :)

8. Pa samo kažem,mlađi je od mene,a par godina razlike ne pravi neki problem :D

pa neces val'da da ga muvas? :P

9. Ćuti tu,ti si starija od nje.Vidiš da se devojka sva pogubila.

Maloletna,traži savet na drugom mestu,ovde ćeš samo naći pedofile,koljače i kurtizane.

10. Видиш Јанковићу, ти си пример једног савршеног дечка, на кога би остали мамлази требали да се угледају. Свака част за шмекерство, прави си Јанковић. :)))

11. ja sam bre postena zena, i, kazem ti sestro, treba da nadjes dvojicu drugih da ga zaboravis

12. где сте спермаши....ша маи...

13. De si profoooooo!

E ako ti on ne pomogne,niko neće.

14. Татааа :) ево саветујемо Малолетну :) код тебе?

15. dje s' matori? zena, deca? :)

16. Šta ga pitaš za ženu,kad je tebe prošli put ošacovao :D

17. Sekiram se za konkurenciju. :D

18. ништа..радио па водио клинце на Аду..лепо бре...жеМске на све стране...:))

мало ми ови дигли претисак са ови бановањем, али јеби га...к'о да праве Вуку у кругу...кругу двојке мислим...а може бити није тако него сам бесан...

а шта је проблем код малолетне...нисам у току а мрзи ме да читам...видим оде малолетна...тако да нема везе...:)

19. ma bre maloletna, ja kad ti kazem, on te ne zasluzuje

20. I ja bih izabrao malu prsatu,da se ne lažemo.Bar sam iskren.

I Maloletna,popričaj ozbiljno sa sestrom.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.