Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Pa stariji od mene nije,pa da ga ebeš :D
Мушкарци тек са 18-19 виде нешто више,а неки су безнадежни за цео живот. Тако да нема потребе да очајаваш.
Pa stariji od mene nije,pa da ga ebeš :D
liiii, pedofilu :)))
Немооооооооооооо Малолетна младе ове.....само те маторе јури то се тражиииии :))))
Pa samo kažem,mlađi je od mene,a par godina razlike ne pravi neki problem :D
Елек, соме, ниси матор! Таман си!
Тако је,Мици. :) Видиш како ти то лепо,искусно саветујеш. :)
Pa samo kažem,mlađi je od mene,a par godina razlike ne pravi neki problem :D
pa neces val'da da ga muvas? :P
Ćuti tu,ti si starija od nje.Vidiš da se devojka sva pogubila.
Maloletna,traži savet na drugom mestu,ovde ćeš samo naći pedofile,koljače i kurtizane.
Видиш Јанковићу, ти си пример једног савршеног дечка, на кога би остали мамлази требали да се угледају. Свака част за шмекерство, прави си Јанковић. :)))
ja sam bre postena zena, i, kazem ti sestro, treba da nadjes dvojicu drugih da ga zaboravis
где сте спермаши....ша маи...
De si profoooooo!
E ako ti on ne pomogne,niko neće.
Татааа :) ево саветујемо Малолетну :) код тебе?
dje s' matori? zena, deca? :)
Šta ga pitaš za ženu,kad je tebe prošli put ošacovao :D
Sekiram se za konkurenciju. :D
ништа..радио па водио клинце на Аду..лепо бре...жеМске на све стране...:))
мало ми ови дигли претисак са ови бановањем, али јеби га...к'о да праве Вуку у кругу...кругу двојке мислим...а може бити није тако него сам бесан...
а шта је проблем код малолетне...нисам у току а мрзи ме да читам...видим оде малолетна...тако да нема везе...:)
ma bre maloletna, ja kad ti kazem, on te ne zasluzuje
I ja bih izabrao malu prsatu,da se ne lažemo.Bar sam iskren.
I Maloletna,popričaj ozbiljno sa sestrom.