Ипак си написао да си Били :) већ сам размишљала да склањам, пошто си и ти оно склонио....
Хвала доцо, задржаћу је неко време док не нађем неку која ми се више свиђа.
Па Јанковићу, човече, ја већ блејим тамо још од кад си ми прву сличицу показао, тамо сам и нашла ове слике :) зато сам ти рекла да ћу да те убијем, јер си ми показао сајт. Који је одличан само да напоменем ;)
Елек...само ћу ти рећи да ону обрнуту психологију ја симпатисањем сматрала нисам :)
Ма оно-иди бегај, велнес центар трте-мрте ;))))
Чек ја да ти нађем неку слику са муњама :)) лепе су и ове али ја кад ти нађем има да буде ко бомбоница...
Ипак си написао да си Били :) већ сам размишљала да склањам, пошто си и ти оно склонио....
Хвала доцо, задржаћу је неко време док не нађем неку која ми се више свиђа.
Ma sad svuda stavljam Bili :D
Хахахахаха :) нешто сам ти драга данас...а да па промена времена је узрок ;)
Ma udarilo me sunce u glavu,dok sam se vozio :D
Иди на Photobucket,тамо имаш свега.
Јанковићу, ово је упућено Елеку или мени? :)
Па Елек...тај рад, само се надам да ће сунце да те бије у главу стално...више ми се свиђаш вако кад ме симпатишеш :)
Теби,теби,шта ће он тамо,изгубио би се. :)
Šta pričaš,ja tebe stalno simpatišem :D
Па Јанковићу, човече, ја већ блејим тамо још од кад си ми прву сличицу показао, тамо сам и нашла ове слике :) зато сам ти рекла да ћу да те убијем, јер си ми показао сајт. Који је одличан само да напоменем ;)
Елек...само ћу ти рећи да ону обрнуту психологију ја симпатисањем сматрала нисам :)
Kakva obrnuta psihologija?Nebitno,vratio sam stari avatar :D
Ма оно-иди бегај, велнес центар трте-мрте ;))))
Чек ја да ти нађем неку слику са муњама :)) лепе су и ове али ја кад ти нађем има да буде ко бомбоница...
A ne,ova ostaje do kraja.Ima neku tajnovitost u sebi :D
Manijaci, vi se nikad ne odjavljujete s Vuke? :D :D :D
Buhahahaha ne!A i kad se odjavimo,tu smo sa duplim nalozima :D
Ја никад ни не гасим комп,осим кад нестане струје. :)
Угасим га редовно једном у пола године да га усисам и издувам компресором од прашине.
Ма ко те тера да мењаш...само хоћу да ти покажем
http://media.photobucket.com/image/lightning/jiminycricket46/Decorated%20images/lightning-2.jpg?o=82
а сними ово
http://media.photobucket.com/image/munje%20i%20gromovi/dancerica_adventure/munjeigromovi.gif?o=2
Pogledam ujutru, vi tu, pogledam sada, vi tu...malo na vazduh izađite, deco! :D
Какав црни ваздух,ја овде не могу да дишем без вентилатора. :)
Хахахах малолетна, али, али ја сам била у школиии :))
Е Елек си био синоћ док си био банован на свом дуплом или си на спавање отишао?
Nije loše vreme, nije prevruće, malo se naoblačilo, bar kod mene :)