Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
била нека музика, ач певаљка везе нема..јеб га кад пијанон пара уши, шта да ти причам...а и глуп дан, среда, једва нашпи неку са музиком...а и сзтра се ради па брзо разлаз...мада од 9 до 12 и није брзо...
била нека музика, ач певаљка везе нема..јеб га кад пијанон пара уши, шта да ти причам...а и глуп дан, среда, једва нашпи неку са музиком...а и сзтра се ради па брзо разлаз...мада од 9 до 12 и није брзо...била нека музика, ач певаљка везе нема..јеб га кад пијанон пара уши, шта да ти причам...а и глуп дан, среда, једва нашпи неку са музиком...а и сзтра се ради па брзо разлаз...мада од 9 до 12 и није брзо...била нека музика, ач певаљка везе нема..јеб га кад пијанон пара уши, шта да ти причам...а и глуп дан, среда, једва нашпи неку са музиком...а и сзтра се ради па брзо разлаз...мада од 9 до 12 и није брзо...била нека музика, ач певаљка везе нема..јеб га кад пијанон пара уши, шта да ти причам...а и глуп дан, среда, једва нашпи неку са музиком...а и сзтра се ради па брзо разлаз...мада од 9 до 12 и није брзо...била нека музика, ач певаљка везе нема..јеб га кад пијанон пара уши, шта да ти причам...а и глуп дан, среда, једва нашпи неку са музиком...а и сзтра се ради па брзо разлаз...мада од 9 до 12 и није брзо...била нека музика, ач певаљка везе нема..јеб га кад пијанон пара уши, шта да ти причам...а и глуп дан, среда, једва нашпи неку са музиком...а и сзтра се ради па брзо разлаз...мада од 9 до 12 и није брзо...била нека музика, ач певаљка везе нема..јеб га кад пијанон пара уши, шта да ти причам...а и глуп дан, среда, једва нашпи неку са музиком...а и сзтра се ради па брзо разлаз...мада од 9 до 12 и није брзо...била нека музика, ач певаљка везе нема..јеб га кад пијанон пара уши, шта да ти причам...а и глуп дан, среда, једва нашпи неку са музиком...а и сзтра се ради па брзо разлаз...мада од 9 до 12 и није брзо...била нека музика, ач певаљка везе нема..јеб га кад пијанон пара уши, шта да ти причам...а и глуп дан, среда, једва нашпи неку са музиком...а и сзтра се ради па брзо разлаз...мада од 9 до 12 и није брзо...
laku noccccccccccccc
javio imas postu :P
a? zbunjena sm... odo da kupim cigare
Lako li te je zbuniti, enerdži :)
Javio, dobro je to, imalo se sasvim dovoljno vremena da se "dobijete" :) Jel ima ta pevaljka bar sisu kad ne zna da peva? :)))
одох и ја...лаку ноћ људи...Енерџи јебо те дођи некад раније...:)
Аћ ћао тата...ја да вам се јавимммм
СПЕРРРРРРРРРРРРРРМММММММММММММММММММММММММММММММ
javio, nisi, a i...ne mogu ranije
predraze, pa znas kako sam maja i sjatka i fina i kako me jako zbuniti, mwa :)))
А нико ни реч добродошлице да ми пружи...
е сад за казну ССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССС
ПППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППП
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
РРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММ
SPERRRRRRRRRM
sa nove tastature :D
MIIIICCCCCCCCIIIIIIIIIIIIIII
ČITELJICE
IMAM NOVU TASTATURU :D
MIIIICCCCCCCCIIIIIIIIIIIIIII
ČITELJICE
IMAM NOVU TASTATURU :DMIIIICCCCCCCCIIIIIIIIIIIIIII
ČITELJICE
ČITELJICE
ČITELJICE
ČITELJICE
ČITELJICE
ČITELJICE
ČITELJICE
ČITELJICE
IMAM NOVU TASTATURU :D
О хвала Богуууу :)))))
спермммммммммммммммм
hahahahahhahaha ma zar samo to
сперммммммммммммммммсперммммммммммммммммсперммммммммммммммммсперммммммммммммммммсперммммммммммммммммсперммммммммммммммммсперммммммммммммммммсперммммммммммммммммсперммммммммммммммммсперммммммммммммммммсперммммммммммммммммсперммммммммммммммммсперммммммммммммммммсперммммммммммммммммсперммммммммммммммммсперммммммммммммммммсперммммммммммммммммспермммммммммммммммм
сперммммммммммммммммспермммммммммммммммм сперммммммммммммммммспермммммммммммммммм сперммммммммммммммммспермммммммммммммммм сперммммммммммммммммспермммммммммммммммм сперммммммммммммммммспермммммммммммммммм сперммммммммммммммммспермммммммммммммммм сперммммммммммммммммспермммммммммммммммм сперммммммммммммммммспермммммммммммммммм сперммммммммммммммммспермммммммммммммммм сперммммммммммммммммспермммммммммммммммм сперммммммммммммммммспермммммммммммммммм сперммммммммммммммммспермммммммммммммммм сперммммммммммммммммспермммммммммммммммм сперммммммммммммммммспермммммммммммммммм сперммммммммммммммммспермммммммммммммммм сперммммммммммммммммспермммммммммммммммм сперммммммммммммммммспермммммммммммммммм сперммммммммммммммммспермммммммммммммммм сперммммммммммммммммспермммммммммммммммм сперммммммммммммммммспермммммммммммммммм сперммммммммммммммммспермммммммммммммммм сперммммммммммммммммспермммммммммммммммм сперммммммммммммммммспермммммммммммммммм сперммммммммммммммммспермммммммммммммммм сперммммммммммммммммспермммммммммммммммм сперммммммммммммммммспермммммммммммммммм
Хахахахахха па немам инспиације вечерас...нет ме дрнда...
како си?
a jebga, ok sam, malo umoran ali rapoložen, ucio sam danas dosta, i sutra cu, naslusao sam se budalastina danas o ljudima koji me okružuju. kako su prokleti i to...ali nije mi uopste pokvarilo raspoloženje...
Kako si ti, kako ucenje?
...ма само учи, кад већ можеш...добро је што ти расположење није покварено...
Нако...спавала сам од 6 данас па све до 1:30...јер сам претходних ноћи остајала до касно да учим...али сам вероватно одлична тако да се исплатило....још само музичко јебено и живела слобода онда....
А што ми Елека нема...кукуу...е имаш ли МСН?
Elek-u isekli kablove. Krao je struju :)
Imam skajp i msn, ali da te upozirim. Bez spema nista :)
ЦЦЦ црни црњанкоо мој :)))
МА ти смао сперм да добијеш можеш ;))) Ајде кад те не буде мрзело пошаљи ми дедер или овде или преко пвт-а мејл адресу