Спе®мерска екипа 5

1. Moje je srce tvrdo kao kamen.Ali ozbiljno,naučio sam da koristim mozak umesto srca.

2. retardoid sam jaaaaaaaaa

3. Ja sam jedina ostala ravnodušna pri pogledu na dotičnu sliku. :D

4. Па не може то увек....једном ће нека да ти украде срце и оно ће да постале мекано у њеним рукама :) али озбиљно...

5. genijalni_genije
    није теби лако...

6. Maloletna,to znači da nisi iskvarena.

Mici samo se ti nadaj :D

7. малолетна и ја сам на ону, али не и на ову плашим се ;)
    http://nakafi.com/wp-content/uploads/2010/01/man4.jpg

Елек, ја нисма рекла да ћу то бити ја...него нека девојка ко зна која ;)

8. Децо само да вас поздравим и пожелим лаку ноћ...љубац за татино дете, мушкарци рачунајте да сте добили стисак руке...толко за данас....

СПЕРММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММ

9. Gde li je kupio trenerku,pitam se :D

10. Aaaaaaaa, paaaaaaa...:D :D :D
    Ne volim ja nešto te mnogo nabildovane. Više volim onako, žgoljave :D

11. Татата па што журиш, седи мало :) Љубац и за тебе иначееее :)))

12. Хахахахах ма важи Малолетна, ти узми жгољаве ја ћу ове набилдоване (мада овај дечко и није баш много набилдован) и биће океј :)
    Елек се не рачуна. Зна се чији је он. :)

13. Jeste ja sam rezervisan za fitnes centar :D

14. Ма не Елек, ти си резервисан за оне шетачице од којих падаш у несвест ;)

15. Није да се рекламирам али... Ја сам помало жгољав...

16. Jooooj na njih sam zaboravio :D
    Ma čekam da neka podleti pod točkove,posle samo na zadnje sedište :D

17. Хахахах Малолетна видиш како јанковић одмах хоће да ти се баци у загрљај ;)
    Па шта ја знам, стално је у неком фитнес центру, али нешто рзулталти слабоооо ;)))))
    Шалим се, згодан је.

18. Ček da vidiš sliku maloletna.Ali ja imam zaštitničke namere,tako da opušteno :D

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.