Спе®мерска екипа 5

1. Елек, полако са тим сликама дечко, доста ти моја са црвеним кармином ;)

2. E sklanjam sliku,ove dve već isekoše vene ovde :D

Ma mici,kad sam ono preživeo,preživeću i maloletnu :D

3. Možda i dam, kad nađem neku prikladnu za stavljanje na javni sajt. Ipak je to opasno, naročito za decu, Elek.

4. Хахахах Елек, ја не сечем вене, то само Малолетна можда, пошто видим да је нема ;)

5. Pa uradiš kao i ja maloletna,pokažeš i obrišeš.Naravno,ako nećeš razumem.

6. И ја ћу ставити слику,чим решим да се очешљам. Да не бисте имали ноћне море од мене. :)

7. Хахахаха види ти Малолетне, не дај се, ја своју показивала и била осуђена барење од стране свакаквих дијабола овде ;)))

8. Staviću sliku, al' neki drugi put. Nemojte misliti da sam debela :D

9. A gde si ti bila stavila sliku Mici?

10. Jankoviću, čula sam već za tvoju kosu :D

11. Joj maloletna na avatar,kad se nisam šlogirao :D

12. A ja sam to propustilaaaaaa....

13. Od tvog brata, spomenuo je nešto :D

14. Hahahahha sto si se slogirao??? maloletna, ako zelis stavicu je opet. :)))

15. А вид ти Астра,већ стигао да ме нахвали... :)

16. Pa rekao sam ti u onom postu,prošla si mi kroz srce kao tornado kroz Kaliforniju :D

17. Хахахахаха ево је и опет се Елек шлогирава :))))
    Кажите кад видите, да скидам.

18. Opa, Mici...ja izgledam dosta mlađe od tebe. Možda zbog karmina?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.