Prijava

Prvi post na temu. "Znate li šta o hodžama, vračarama i sličnim koji se bave ovom delatnošću?"

Žnji, hodže su isto što i popovi, islamski sveštenici, ka što su ovi hrišćanski.

Oni studenti iz Vještice iz Blera se nisu obazirali na lokalne priče o vještici, eno šta im se desilo! Napunili se para... Počeću da vjerujem u magiju tek kad mi baba gatara reče kako da ubodem sedmicu na loto, dotad, samo vas gledam i smijem se sakrz.

Шта му је оно црвено на полици?

Svi lepo da uzmete "Da li postoje stvari koje ne postoje" od Voje Antonica (besplatno u pdf) i da vidite kako covek jasno i argumentovano objasnjava ove gluposti.

Što volim kad se pojavi vako neki pametoholičar, koji je popio sve ponuđeno na meniju i sad iz dokonosti predlaže jednu jedinu knjigu, od nekog šalabajzera, koja objašnjava fenomen koji je neobjašnjiv vekovima. Fala, ja ne pijem.

дај бре Милице батаљуј више те ђаволе и магије... нема леба од тога све их поапсише! :)

E jeste, ima! Ja licno vid'o! Naprosto je MAGICNO kako ovi sas crnu madjiju isisavaju pare iz novcanici od ovaj napacen narod, koji jel' te, te iste pare... nema.

E meni se jednom upalila ves masina sama od sebe.

Moj TV sam menja kanale.

ja ne znam kako bih nazvao ovo sto cu sad da ispričam, al jebem li ga mozda je to normalno.
moj ćale je mašin-bravar (varioc) i naravno ima problema sa očima. jedno vrijeme su ga oči boljele nenormalno, i suze su mu išle non stop. išao on kod doktora kuraca palaca al ništa, dali mu neke kreme šta ja znam, i to je to, mislili to od varenja. maže on kremama al džaba, ništa ne pomaže.
tad kaže njemu neko da ode kod neke bakice u okolini da pogleda, ode on kod nje i bakica pogleda i kaže imaš ti zle dlake. šta god to bilo, ćale nju fino pita možeš li ti to meni da makneš nekako. bakica bez problema uzme jebenu pincetu i lagano izvadi 4-5 DLAKA iz oka! ja nisam mogao da vjerujem kad su mi pričali.

А може ли неко да опише шта је то што подразумевају под магијом?

bakica bez problema uzme jebenu pincetu i lagano izvadi 4-5 DLAKA iz oka! ja nisam mogao da vjerujem kad su mi pričali.

Јебига сад, ако је вађење длака из ока магија, и ја сам маг. Додуше, нисам никад то радио пинцетом, можда је у томе трик :)

ne brate trepavice, nego dlaka jebo te, kao sa gl00ve. xD

Добро, небитно. Не разумем се у медицину, па не знам колико је то вероватно, ал шта је ту тачно магија? То што се те длаке нашле ту, или то што је баба вадила?

GM, brate magija je sto je baba mogla da vidi dlake, verovatno bez naocara.

Хаха.Гледао сам ону бабу што језиком лиже људима очне јабучице. Е то је већ магија. Успети натерати неког на тако нешто.

Ja, kada se bas dobro skoncentrisem, mogu da pomeram predmete umom. Ali samo one manje, tipa gumica, casa, novcanice, kovanice, itd.

Сними, па баци на јућуб, да видимо.

GM reko sam ja da ne znam kako bih to nazvao, al moras priznat da jes cudno.
I da, bakica jeste vidjela dlake bez naocara, dok doktori nisu vidjeli nista, a i bakica je zamalo iskopala oko caletu jer su joj se ruke tresle.