Prijava

upravo tako, jny je najbolje rekao. nepoštovanje prema autoru. to ne može da se promeni nikakvim pravilom ili ograničenjem, to je na autorima. potrebno je opominjati takve na svakom koraku. Ok, daj palac dole bez čitanja, niko neće primetiti, ali nemoj to da komentarišeš.

ма боли ме брига, исто као што пола људи не чита моје смарачке дуге дефиниције, и ја тако те о Чаку, Фацеу и сличне одмах без читања палчујем доље...боле ме бриге...а мУдови нака кажњавају ;)....то им је дужнос`...

додано: и искоментаришем их поштенски...шта који к*рац нису прво читали Вуку па сконтали шта не иде...до њих је не до мене...волим ја њих тако раздјевичити поштенски, грубо, јако....

Bukvalno nepostovanje, sto kaze jny. Moja greska keemi. Iskljucicu BOT-u opciju da ne daje palceve na dole po automatizmu nad defku sa naslovom koji vec postoji.

Сурови
minus ne postoji :D postoji palac dole i palac gore. na sajtu ste sto godina, a i dalje osnovno niste naučili, eh deco moja...

Пошто бабе и жабе (број палчева горе и број палаца доле) нисмо у могућности да саберемо, онда бабе претачемо у +1, док жабе идеализујемо у -1, те одмила те оцене зовемо + и -.
ТАКО ДА СУРОВИ НЕ РУШИ МИ СНЕШКА И НЕ ДРМАЈ МИ КАВЕЗ!

Едит:
Одсад оцене зовем баба и жаба.
А теби Сурови еве жаба за познавање математике!

neću mnogo doftopikujem, ali rušiću vam sneška dokle god budete pokušavali da primenjujete matematiku na jezik.

nema tu šta da se sabira i oduzima. četvrici se dopalo, dvojici nije. to nije isto kao kad se trojici dopadne, a jednom ne dopadne.

zato, batalite matematike ovde.

Koliko vidim, mnogi autori se javno, jasno i glasno, hvale time što su dali minus (palac dole, izvinjavam se) bez čitanja, već na sam naslov

Неки сматрају да је то толико до јаја, да нас о томе обавештавају на профилу.

GM, o tome i ja pričam. A ovdje se govori da se takav postupak "kažnjava", da povlači etiketu hejtera, ban, ili barem opomenu. U realnosti, on za sobom povlači jedino stvaranje grupe pristalica i podr(a)žavalaca.

U suštini, neka se i ne kažnjava ako to nije u cilju moderatora/administratora/sajta, ali sam se na temu uključila upravo zato da reagujem na izjave da je takvo ponašanje sankcionisano. E pa nije.

Toliko od mene.

Шта бре, нећемо мекушце. Новајлије морају у старту да се очеличе!