Банован/а си 18

1. Banovan si zbog dostupnosti.

2. Banovan si zbog male cene.

3. Banovan si "na izvol'te".

4. Banovan si jer vazda nešto menjaš:te avatar,te nick..what's next? :)))

5. Banovana si jer odkud znaš da baš "sve",menja?:)))))

6. Banovana si jer su to šminkerske promene, sledeća će da bude drastičnija :)

7. Banovan si jer me stra' da pomislim kakve će biti sledeće... :))

8. Banovana si u iščekivanju :)

9. Banovan si što me držiš u neizvesnosti!! :))

10. Banovana si jer bolje i to nego da te držim u pritvoru :)))

11. Banovan si je stalno držiš...;)

12. Banovan si Peki,jer nema šansone da bi me tako drž'o!
    Banovan si bato,jer pričaš nevaljale stvari! :))

13. Banovana si nevaljalo :P

14. Banovani ste,zbog suše u Africi.

15. Banovana si onako valjano :)

16. Banovan si bez valjanog razloga;)

17. Banovan si zbog neplaniranih troškova.

18. Banovan si zbog loseg proracuna.

19. Banovana si jer mi je matematika jača strana :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.