Šta Domi nije moguće? :)
Samo ti pridržavaj tvog Pekija, mici :)
da te ja ne zajebavam.. budi realan sinko xD
xaxaxxaxaxxaxa ostani takav kakav jesi.. pekiii ;D
A to svakako, Domi... nisam znao o čem' pričaš :) Potrudiću se, citi :)
Ајојјј ја га не придржавам Предраже....;)))) кад је са мном придржавања нема.
mnogo se ti pravis blesav.. aj ostvljam te sa cicama.. necu da te zezam pred njima :d bok stari xD
Ma bre mici, nisam ja mislio da je nestabilan pa da moraš da ga pridržavaš... baš naprotiv, da je jako stabilan :)))
Ма нисам ни ја мислила на то придржавање Пеки брее :))) размишљај на мој начин...перверзнооооооооооооооооооо ;)))))))))))
ja vam pridrzavam svecu ;)))
Nemoj da me zoveš Peki, zbuniću se :)))
Zezaj me bre Domi, ti znaš da ja samo to volim od tebe :)
Немој Сити молим те :) боље ја вама да придржавам ;)
Предраже, како те је лако збунитии, да сам нечасна ко што нисам лако бих ово могла да искористим ;))
ti ga zovi zile posto ga ja zovem pekiii (sa tri i) :)))
Citi, ima ona svog Pekija, pa rekoh da ne pomisli narod svašta.... ti možeš da me zoveš sa koliko god hoćeš iiiiiiii :)))
Mici, sreća te nisi :)
tri iii za srecu.. ;D
Еј Предраже, да не остављам ја ипак утисак распуштене, нечасне блуднице која само хоће да обешчасти мушкараца? Ти ми кажи, прихватићу истину каква год да је :))))
Ma kakvi mici... prvo treba tebe da obeščaste, da bi ti mogla da počneš da obešČAŠĆAVAŠ :)))
xaxxxaaxxaxaxxax
Е Предраге, ја ћу да почем да чашћавам кад ме Пеки обешчасти, мсм био би ред ;)))
Vidiš kako si lepo protumačila moj post... uhvati ti lepo njega za uši, pa na čašćavanje :)))
a koga ona to vata?? :)
Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.
Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.
Šta Domi nije moguće? :)
Samo ti pridržavaj tvog Pekija, mici :)
da te ja ne zajebavam.. budi realan sinko xD
xaxaxxaxaxxaxa ostani takav kakav jesi.. pekiii ;D
A to svakako, Domi... nisam znao o čem' pričaš :)
Potrudiću se, citi :)
Ајојјј ја га не придржавам Предраже....;)))) кад је са мном придржавања нема.
mnogo se ti pravis blesav.. aj ostvljam te sa cicama.. necu da te zezam pred njima :d bok stari xD
Ma bre mici, nisam ja mislio da je nestabilan pa da moraš da ga pridržavaš... baš naprotiv, da je jako stabilan :)))
Ма нисам ни ја мислила на то придржавање Пеки брее :))) размишљај на мој начин...перверзнооооооооооооооооооо ;)))))))))))
ja vam pridrzavam svecu ;)))
Nemoj da me zoveš Peki, zbuniću se :)))
Zezaj me bre Domi, ti znaš da ja samo to volim od tebe :)
Немој Сити молим те :) боље ја вама да придржавам ;)
Предраже, како те је лако збунитии, да сам нечасна ко што нисам лако бих ово могла да искористим ;))
ti ga zovi zile posto ga ja zovem pekiii (sa tri i) :)))
Citi, ima ona svog Pekija, pa rekoh da ne pomisli narod svašta.... ti možeš da me zoveš sa koliko god hoćeš iiiiiiii :)))
Mici, sreća te nisi :)
tri iii za srecu.. ;D
Еј Предраже, да не остављам ја ипак утисак распуштене, нечасне блуднице која само хоће да обешчасти мушкараца?
Ти ми кажи, прихватићу истину каква год да је :))))
Ma kakvi mici... prvo treba tebe da obeščaste, da bi ti mogla da počneš da obešČAŠĆAVAŠ :)))
xaxxxaaxxaxaxxax
Е Предраге, ја ћу да почем да чашћавам кад ме Пеки обешчасти, мсм био би ред ;)))
Vidiš kako si lepo protumačila moj post... uhvati ti lepo njega za uši, pa na čašćavanje :)))
a koga ona to vata?? :)