Ко последњи победник 49

1. Hahahahha vidi ovo molim te,terala je da ide u školu!

Muškatlo,a na koga si se žalila?

2. Drago mi je, Mici, da sam bilo kome bilo kada pomogla... Ali, to je najviše tvoja zasluga! Pametnica si ti mala! :)))

3. Хаахахахахаха па терала ме жена, шта ћеш кад се брине и за кога треба и за кога не треба.

4. Meni je pomogla sa burekom.Pojela ga je :D

5. Neću, klinci, da vam kvarim zabavu žalopojkama! Došla sam ovde da se relaksiram, a ne da davim! :))

6. Tako je,za davljenje sam ja zadužen :D

7. Хахаахах Мушкатло :) ја одлична е :) а то је само моја заслуга нико није учио уместо мене. Још само овај овде пеки да заврши и кул.
    Елек око бурека не треба помоћ никад човече ;)

8. Hahahha! Davitelj protiv davitelja! :P

9. Ја ћу да вас удавим све на крају, торочем ко луда некад :)

10. Peki neće skoro,ima da ostaneš usedelica dok ja završim :D

11. Bravo, Mici, za odličan uspeh! Svaka čast! :)))

12. Елек ја кад ти дођем има да те затворим у собу како сам и обећала. Научићеш и шта треба и шта не треба ;)))

Мушкатло, хвала :)

13. Ja te zovem,tebe nemaaaa :D

14. Мене нема?! Ја покушавам да те довучем у Крагујевац последњих месец дана.:)

15. Dobro nije baš mesec dana :D

16. Ne budimo sitničavi. :)

17. Хахахааха добро није баш месец дана :) али је ту негде....ех сомче....

18. Може....а ваљда се не љутиш кад ти ја вако мало тепам ;)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.