Ко последњи победник 49

1. Ja navijam za Budućnost :D

2. Staklenčice,pa gde si nam tiiii :))
    I ja navijam za tebe :))Pa,sestrinski da podelimo :))

3. Jedini ja sam navijam :(

4. Sa onim pocrkalim leptirićima si me kupila, otvorila si mi oči! :D Dakle, kad budem rešila da se zaljubim, da batalim pivo! Sad shvatam! :D

5. Navijaj i dalje,ja vas pozdravljam(iako nisam popila ni gutljaj pivceta),al' idem da spavkam :))
    Laku noć društvo! :))

6. Ja ništa ne razumem.Kakvi leptiri?

7. Laku noć Gogo! :)

8. 'Noć :D

Е pa kumo reci mi šta ima novo?

9. Elek, kuckali se na Baba Vangi Klovn i ona njegova curica, i sve nešto ljubavišu, a prave se fini..ja slučajno upadnem par puta, i ajd kao da im "pripomognem" pa napišem "sledeća osoba ima leptiriće u stomaku"...i tu se ubaci Goga i odgovori sa "Nema, pocrkali od piva!" :D E kad nisam pala sa stolice tad, nikad neću :DDD

10. Tjah..ako počnem da ti objašnjavam, ni meni neće biti više smešno. :)

11. A i verovatno ne bih shvatio :D

12. Ma nije neshvatljivo--nebitno. :)

Šta kažeš na ovu utakmicu, a?

13. Ja sam već smislio jedan poster,al ne smem da okačim :D

14. Ako je za fudbal, ja prva ću ti lupim minus. :)

15. Boli te uvo, i onako se ne računaju glasovi sa postera. :) Kači, nego šta.

16. Zato što sam otišao.

Ždravo dabre.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.